Trgovina
Vaša košarica

Basica Sport, mineralni napitek - 240 g

Basica Sport, mineralni napitek - 240 g Prehrana in dopolnila
Basica Sport, mineralni napitek - 240 g
Basica Sport, mineralni napitek - 240 g športna pijača z vsemi hranili, ki so potrebna za telesno zmogljivost in vzdržljivost pri športu in hitro r..
Izbrano pakiranje:
240 g
Proizvajalec: Protina
11.08€
Brez DDV: 10.12€
  • Zaloga: Na zalogi

Basica Sport, mineralni napitek - 240 g športna pijača z vsemi hranili, ki so potrebna za telesno zmogljivost in vzdržljivost pri športu in hitro regeneracijo po športu, z bazičnimi mineralnimi snovmi, ki preprečujejo zakisanost.

Vaša prednost: posebna formulacija zagotavlja vsa pomembna hranila v enem športno-mineralnem napitku pred, med in po športu. Telo napolni z energijo pred vadbo in vzdržuje moč in energijo. Po vadbi pospešuje regeneracijo z bazičnimi minerali, ki preprečujejo zakisanost.
 
Utrujenost in izčrpanost, pomanjkanje energije, slabša koncentracija, povečana občutljivost za stres, nervoznost, preobremenitev med hujšanjem? Uravnano kislinsko-bazično ravnovesje in delujoč energijski metabolizem sta ključna za vitalnost in delovno sposobnost. Basica® z bazičnimi mineralnimi snovmi in dragocenimi mikroelementi stabilizira kislinsko-bazično ravnovesje, zmanjša utrujenost in izčrpanost, podpira duševno vitalnost. Basica® oskrbuje telo z bazičnimi minerali in dragocenimi mikroelementi: cink ima vlogo pri presnovi kislin in baz, magnezij, kalcij, železo, baker prispevajo k sproščanju energije pri presnovi, magnezij in železo prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, cink in železo imata vlogo pri kognitivnih funkcijah.
 
  • Športni napitek za posebno prehrano športnika
  • Z ogljikovimi hidrati, minerali, mikroelementi in vitamini. Hipoton.
  • Hitro topen napitek
  • Osvežujoč okus limone
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje