Trgovina
Vaša košarica

BebiVal mazilo z eteričnimi olji

BebiVal mazilo z eteričnimi olji Kozmetika
BebiVal mazilo z eteričnimi olji
Bebival mazilo z eteričnimi olji je primerno tudi za najmlajše, saj ne vsebuje kafre in mentola. Naravna eterična olja evkalipta, prave sivke in bo..
Izbrano pakiranje:
30 ml
Proizvajalec: BebiVal
6.46€
Brez DDV: 5.30€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika mazilo
Mesto uporabe prsi, telo
Simptom/Problem prehlad, kašelj
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside nega, dihanje, prsi, telo, eterična olja

Bebival mazilo z eteričnimi olji je primerno tudi za najmlajše, saj ne vsebuje kafre in mentola. Naravna eterična olja evkalipta, prave sivke in bora v mazilu blagodejno vplivajo na zgornje dihalne poti. V obdobju prehladnih obolenj, z počasnim izhlapevanjem eteričnih olj, našim najmlajšim olajšujejo dihanje. V obdobju prehladnih obolenj mazilo večkrat na dan nežno vtrite v kožo na prsih in pod nos. Pri dojenčkih priporočamo nanos mazila na krpo, ki jo med spanjem položimo v bližino glavice.Zaradi izhlapevanja eteričnih olj se odprejo zamašene dihalne poti, dihanje je olajšano, pomaga tudi pri izkašljevanju

V obdobju prehladnih obolenj mazilo večkrat na dan nežno vtrite v kožo na prsih.

Sestavine: Beli vazelin, lanolin, eterično olje evkalipta, eterično olje rdečega bora, eterično olje prave sivke. Ingredients: petrolatum, lanolin, eucalyptus globulus leaf oil, pinus sylvestris leaf oil, lavandula angustifolia oil, limonene, lainalool, geraniol, coumarin, citronellol, cinnamal.

Mazilo shranjujte zaščiteno pred svetlobo pri temperaturi do 25°C, nedosegljivo otrokom. Shranjujte v originalni ovojnini.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje