Trgovina
Vaša košarica

Belobaza, krema - 400 g

Belobaza, krema - 400 g Kozmetika
Belobaza, krema - 400 g
Belobaza, krema - 400 g je medicinski pripomoček, namenjen za uporabo na koži. Deluje kot mehanska bariera in svoj učinek doseže le z neaktivnimi mašč..
Izbrano pakiranje:
400 g
Proizvajalec: Belupo
21.01€
Brez DDV: 19.19€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika krema
Mesto uporabe koža, obraz, telo
Simptom/Problem suha koža, občutljiva koža, draženje, srbečica
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside nega, vlaženje, zaščita, suha koža, občutljiva koža, draženje, srbečica

Belobaza, krema - 400 g je medicinski pripomoček, namenjen za uporabo na koži. Deluje kot mehanska bariera in svoj učinek doseže le z neaktivnimi maščobnimi komponentami v svoji sestavi.

BELOBAZA krema ščiti in neguje občutljivo kožo, tudi kožo otrok. Uporablja se kot podpora pri zdravljenju atopičnih sprememb kože in tudi za obnovo in pomiritev kože po zdravljenju z lokalnimi kortikosteroidi (zdravila s protivnetnim delovanjem). BELOBAZA krema se uporablja tudi kot pomoč pri zdravljenju blagih kožnih sprememb, kot sta srbečica in suha koža, pri katerih uporaba lokalnih kortikosteroidov ni indicirana. Pri dermatozah, pri katerih je indicirana uporaba emolientnih krem, se BELOBAZA krema lahko uporablja kot podporna terapija.

BELOBAZA krema se lahko uporablja samostojno med začasnim izboljšanjem bolezni ali v kombinaciji z lokalnimi kortikosteroidi med epizodami vnetnih procesov.


Tanek sloj kreme nežno nanesite na kožo dvakrat na dan ali pogosteje, v kolikor je to potrebno

Sestava: Prečiščena voda, beli vazelin, cetil in stearilalkohol, tekoči parafin, makrogol cetil stearileter, benzilalkohol, natrijev dihidrogenfosfat monohidrat, fosforjeva kislina, natrijev hidroksid.

Samo za zunanjo uporabo! Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika oči temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Osebe, ki so preobčutljive na katero koli sestavino, izdelka ne smejo uporabljati! Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje