Trgovina
Vaša košarica

Ben's 30, repelent

Ben's 30, repelent Pripomočki in zaščita
Ben's 30, repelent
Ben's 30, repelent proti komarjem v razpršilu. Ben's začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 2 uri pred komarji in 6 ur pred klopi...
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Tender Corporation
9.68€
Brez DDV: 7.93€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikarepelent
Mesto uporabekoža, telo
Simptom/Problemkomarji, klopi
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidezaščita, komarji, klopi, repelent, insekti, dom

Ben's 30, repelent proti komarjem v razpršilu. Ben's začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 2 uri pred komarji in 6 ur pred klopi.

Izdelek razpršite enakomerno z razdalje 15 cm na izpostavljene dele, ki jih želite zaščititi. Za podlaket zadostuje 5 pritiskov (1,7 mg/cm2 ). Za zaščito obraza pršilo najprej nanesite na dlan in z njo namažite obraz. Po nanašanju si umijte roke. Ne uporabljajte pod oblačili.

Izdelka ne nanašajte okrog oči in ust in na otroške roke. Izdelka ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 2 let. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Za daljšo zaščito nanos ponovite, kot preteče čas učinkovitosti, vendar ne več kot enkrat. Če uporabljate sredstva za zaščito pred soncem, nanesite Ben's kot zadnji nanos. Ne nanašajte na sintetiko, plastiko, pohištvo in barve. Lahko poškoduje usnje.

Aktivna snov: Citriodiol 80g/l

Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki. Vsebuje Cymbopogon citratus, ext.. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti samo v originalni posodi. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. NE izzivati bruhanja. Poiščite zdravniško pomoč. Preprečite sproščanje v okolje.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje