Trgovina
Vaša košarica

Benegast Reduflux proti zgagi, žvečljive tablete

Benegast Reduflux proti zgagi, žvečljive tablete Pripomočki in zaščita
Benegast Reduflux proti zgagi, žvečljive tablete
Benegast Reduflux proti zgagi, žvečljive tablete zagotavlja takojšnje delovanje in dolgotrajno olajšanje zgage in prebavnih motenj. Tablete so priročn..
Izbrano pakiranje:
20 tablet
Proizvajalec: Omega Pharma
5.82€
Brez DDV: 4.77€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikažvečljive tablete
Mesto uporabeprebavila
Simptom/Problemzgaga
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidezgaga, prebavne motnje, pomiri, zaščita
Benegast Reduflux proti zgagi, žvečljive tablete zagotavlja takojšnje delovanje in dolgotrajno olajšanje zgage in prebavnih motenj. Tablete so priročne in primerne za vsakodnevno uporabo ali na potovanju.

Tablete za peroralno uporabo. Dobro prežvečite, preden pogoltnete. Za odrasle in otroke, starejše od 12 let: ko se pojavijo simptomi, zaužijte 2 do 4 tablete po obroku in pred spanjem. Ne prekoračite odmerka 16 tablet dnevno. Če pozabite vzeti priporočeni dnevni odmerek, ga ne podvajajte, temveč normalno nadaljujte z jemanjem po naslednjem obroku. Če simptomi po več kot enem tednu jemanja proizvoda ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Reduflux tablete so varne za uporabo v času nosečnosti in dojenja, vendar je priporočeno, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

Reduflux tablete vsebujejo Phycodol, patentirano sestavino, narejeno iz visokokakovostnega izvlečka rjavih alg. Visokokakovosten alginat omogoča nastajanje močne zaščitne pregrade na vrhu želodčne vsebine, ki onemogoča refluks kisline, obenem pa varuje in preprečuje bolečino in nelagodje do 4. ure. Tablete vsebujejo tudi natrijev hidrogenkarbonat, kalcijev karbonat, sorbitol, aromo poprove mete, tri-kalcijev fosfat, magnezijev stearat, sukralozo in mikrokristalinično celulozo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje