Trgovina
Vaša košarica

Bepanderm, krema proti srbečici, 50 g

Bepanderm, krema proti srbečici, 50 g Kozmetika
Bepanderm, krema proti srbečici, 50 g
Bepanderm, krema proti srbečici je formulacija brez kortizona, ki z umirjanjem srbečice in obnovo kožne pregrade pomaga pri celjenju kože in zmanjšuje..
Izbrano pakiranje:
50 g
Proizvajalec: Bayer
17.99€
Brez DDV: 14.74€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakrema
Mesto uporabekoža
Simptom/Problemsrbeča in suha kožam atopijski dermatitis, alergija
Ciljna skupinaotroci, dojenčki, nosečnice, ženske, moški
Ključne besidesrbeča in suha kožam atopijski dermatitis, alergija, krema, otroci, dojenčki, koža, srbečica, glicerin, pantenol

Bepanderm, krema proti srbečici je formulacija brez kortizona, ki z umirjanjem srbečice in obnovo kožne pregrade pomaga pri celjenju kože in zmanjšuje potrebo po praskanju.

Kaj je Bepanderm® krema za lajšanje srbečice in kdaj se uporablja? Rdeča, otekla in srbeča koža je lahko posledica različnih stanj, na primer suhe kože, atopičnega dermatitisa/ekcema, alergijske reakcije na koži in drugih vrst draženja kože. Potreba po praskanju, ki jo povzroča močna srbečica, kožo še bolj poškoduje. Bepanderm® krema za lajšanje srbečice je bela krema, ki ne vsebuje kortizona. Z umirjanjem srbečice in obnovo kožne pregrade pomaga pri celjenju kože in zmanjšuje potrebo po praskanju.

Bepanderm® krema za lajšanje srbečice se uporablja za lajšanje srbečice in pordelosti, ki sta posledica naslednjih primerov draženja kože:

  • suha koža,
  • atopični dermatitis,
  • ekcem,
  • alergijskih reakcij.

Bepanderm® krema za lajšanje srbečice s pomočjo lipidne lamelarne tehnologije (glejte naslednji razdelek) krepi kožno pregrado. Tako se okrepijo lastne lipidne plasti kože, ki delujejo kot naravna zaščita pred draženjem, kar lajša srbečico in pordelost ter podpira obnovo kože.

Kaj je srbečica in kako se lahko zdravi? Rdeča, otekla in srbeča koža je posledica suhe kože, atopičnega dermatitisa/ekcema, alergijske reakcije na koži in drugih vrst draženja kože. Ta stanja poškodujejo lipide poroženele plasti (imenovane tudi kožna pregrada), kar povzroči srbečico. Ti lipidi, ki so večinoma ceramidi, delujejo kot naravna zaščita pred draženjem. Kadar se ta zaščitna pregrada poškoduje, iz kože uhaja voda, kar povzroči suho kožo in srbečico. Oslabljena kožna pregrada je manj učinkovita pri zaščiti pred vstopanjem dražečih snovi v telo, kar še bolj spodbudi srbečico.

Bepanderm® krema za lajšanje srbečice vsebuje posebno lipidno lamelarno tehnologijo, ki lajša draženje in srbečico. Vsebuje lipide z lamelarno strukturo, podobno strukturi lastnih lipidov kože, kot so ceramidi. Lamelarno usmerjeni lipidi se lahko združijo in vežejo na poškodovano lipidno pregrado poroženele plasti in jo tako obnovijo. Zaščitna pregrada mora biti popolnoma nepoškodovana, saj njene poškodbe povzročajo srbečico. Dolgotrajno vlaženje pomaga koži, da si opomore, kar zmanjša srbečico in draženje. Bepanderm® krema za lajšanje srbečice vsebuje tudi fiziološka sredstva za ohranjanje vlage, kot je glicerin, ki vežejo vodo v kožo na podoben način kot pri zdravi koži. Ta učinek še pospešuje pantenol, ki vlaži kožno pregrado in tako zagotavlja optimalne pogoje za naravno regeneracijo kože. Pri stanjih, kot so suha koža, atopični dermatitis/ekcem, alergijska reakcija na koži in druge vrste draženja kože, je bistveni del zdravljenja obnova zaščitne kožne pregrade, ki jo omogoča uporaba posebnih krem, kot je tudi Bepanderm® krema za lajšanje srbečice.

Kako Bepanderm® krema za lajšanje srbečice obnovi našo kožno pregrado? Kožna pregrada je najbolj zunanji del kože. Je visoko organizirana struktura, narejena iz zaporedja lipidnih plasti - lamelarnih lipidov, ki so urejeni v prekrivajoče se plasti. Glavni lipidi v teh plasteh so ceramidi. Naravna vlažilna sredstva med temi plastmi vežejo vodo v kožno pregrado in skrbijo, da je stalno primerno navlažena.

Bepanderm krema za lajšanje srbečice je namenjena lajšanju srbečice in pordelosti, ki sta posledica draženja kože na nepoškodovani koži dojenčkov, otrok in odraslih. Do takšnega draženja kože pride v primerih suhe kože, atopičnega dermatitisa, ekcema in alergijskih reakcij. 

Bepanderm kremo za lajšanje srbečice uporabljajte po potrebi. Bepanderm krema za lajšanje srbečice ne vsebuje kortizona.

Sestavine; Voda, kaprilni/kaprinski triglicerid, glicerin, pentilenglikol, olivno olje, pantenol, cetearil alkohol, karitejevo maslo, gliceril stearat citrat, olje oslada, butilenglikol, hidrogeniran lecitin, ceramid 3, natrijev PCA, skvalan, stearil gliciretinat, karbomer, natrijev karbomer, ksantanski gumi, hidroksifenil propamidobenzojska kislina.
Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje