Trgovina
Vaša košarica

Betteryou Magnezijev gel

Betteryou Magnezijev gel Kozmetika
Betteryou Magnezijev gel
Betteryou Magnezijev gel z magnezijem se nanaša na kožo, kjer se neposredno absorbira in takoj vstopi v celice.  Postopno sproščanje magnezija za poda..
Izbrano pakiranje:
150 ml
Proizvajalec: Betteryou
16.00€
Brez DDV: 13.11€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikagel
Mesto uporabetelo, koža
Simptom/Problemutrujenost , izčrpanost , krči v nogah
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidemagnezij , gel, živčni sistem , eterična olja , krči , mišice , kosti , zobje, nega, vlaženje

Betteryou Magnezijev gel z magnezijem se nanaša na kožo, kjer se neposredno absorbira in takoj vstopi v celice.  Postopno sproščanje magnezija za podaljšano delovanje.  Ustvarjen za enostavnejšo uporabo in ciljno aplikacijo. 

1 ml zagotavlja 100 mg magnezija, kar predstavlja 27 % RDA.  1 ml je približno velikost grahovega zrna.  Primeren tudi za otroke in nosečnice. Pri otrocih, mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka. Izdelek je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno farmacevtsko kakovost. 

Magnezij prispeva k:
- zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
- ravnotežju elektrolitov.
- sproščanju energije pri presnovi.
- delovanju živčnega sistema.
- delovanju mišic.
- normalnemu psihološkemu delovanju.
- ohranjanju zdravih kosti.
- ohranjanju zdravih zob.

Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin.
 

Gel nanesite na katerikoli del telesa in ga z masiranjem temeljito vtrite v kožo. Za najboljše rezultate priporočamo nanos na čisto, mokro ali suho kožo po umivanju. Preprečite stik z očmi in ranami.

Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. 


Sestavine: Koncentrirana raztopina Zechstein Inside® magnezijevega klorida heksahidrata (30 % raztopina), gostilo: hidroksipropil diškrobni fosfat. 100 % naraven vir magnezija.  Izdelek je uporaben 12 mesecev po odprtju.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje