Trgovina
Vaša košarica

Betteryou Magnezijevo olje Sklepi, sprej

Betteryou Magnezijevo olje Sklepi, sprej Prehrana in dopolnila
Betteryou Magnezijevo olje Sklepi, sprej
Betteryou Magnezijevo olje Sklepi, sprej z magnezijem, glukozaminom in mentolom je učinkovito sredstvo za razbremenitev sklepov in sprostitev mišic. N..
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Betteryou
16.95€
Brez DDV: 13.89€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikasprej
Mesto uporabekoža, telo
Simptom/Problemutrujenost , izčrpanost , krči v nogah
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideglukozamin, magnezij , olje , živčni sistem , eterična olja , krči , mišice , kosti , zobje

Betteryou Magnezijevo olje Sklepi, sprej z magnezijem, glukozaminom in mentolom je učinkovito sredstvo za razbremenitev sklepov in sprostitev mišic. Namenjeno je nanosu na predele sklepov in mišic, kjer se neposredno absorbira in takoj vstopi v celice. Mentolovo olje prijetno hladi, eterična olja pa sproščajo in pomirjajo. 10 razprškov zagotavlja 50 mg magnezija (15 % RDA) in 105 mg glukozamina.

MAGNEZIJ PRISPEVA K:
- zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
- ravnotežju elektrolitov.
- sproščanju energije pri presnovi.
- delovanju živčnega sistema.
- delovanju mišic.
- normalnemu psihološkemu delovanju.
- ohranjanju zdravih kosti.
- ohranjanju zdravih zob.

Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin.

Olje nanesite na sklepe in mišice. Za optimalno absorpcijo ga z masiranjem temeljito vtrite v čisto kožo (mokro ali suho). Dodani mentol prijetno hladi in pomirja.

Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine olja (1 do 3 razprške). Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. Preprečite stik z očmi in ranami.

Zaradi vsebovanih eteričnih olj otrokom, nosečnicam in doječim materam svetujemo, da namesto Magnezijevega olja SKLEPI uporabljajo Magnezijevo olje ORIGINAL kot vir dodatnega magnezija. 

Sestavine: Voda, koncentrirana raztopina Zechstein Inside® magnezijevega klorida heksahidrata (voda, magnezijev klorid heksahidrat), glukozamin sulfat 2KCl (iz rib in rakov), aroma mentola, eterično olje zelenke in emulgator: polisorbat 20. 
Lahko povzroči alergijsko reakcijo pri osebah z alergijo na rake in ribe. Proizvedeno skladno z dobro proizvodno prakso (GMP). Porabite v 12 mesecih po odprtju.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Newsletter

* E-mail: