Trgovina
Vaša košarica

Betteryou Magnezijevo olje Šport, sprej

Betteryou Magnezijevo olje Šport, sprej Prehrana in dopolnila
Betteryou Magnezijevo olje Šport, sprej
Betteryou Magnezijevo olje Šport, sprej z magnezijem in eteričnimi olji grozdnih pešk, limone, kafre, črnega popra. Nanaša se na kožo, kjer se neposre..
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Betteryou
16.45€
Brez DDV: 13.48€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika sprej
Mesto uporabe telo, koža
Simptom/Problem utrujenost , izčrpanost , krči v nogah
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside magnezij , olje , živčni sistem , eterična olja , krči , mišice , kosti , zobje, šport
Betteryou Magnezijevo olje Šport, sprej z magnezijem in eteričnimi olji grozdnih pešk, limone, kafre, črnega popra. Nanaša se na kožo, kjer se neposredno absorbira in takoj vstopi v celice. 10 razprškov zagotavlja 130 mg magnezija, kar predstavlja 35 % RDA. 

Izdelek je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno farmacevtsko kakovost.  Magnezijevo olje ŠPORT se lahko uporablja pred, med in po športni aktivnosti in zaradi tega predstavlja učinkovito sredstvo za ohranjanje in izboljševanje telesnih zmogljivosti, zdravja in dobrega počutja.

MAGNEZIJ PRISPEVA K:
- zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
- ravnotežju elektrolitov.
- sproščanju energije pri presnovi.
- delovanju živčnega sistema.
- delovanju mišic.
- normalnemu psihološkemu delovanju.
- ohranjanju zdravih kosti.
- ohranjanju zdravih zob.

Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin.

Ogrevanje: Nekaj razprškov vmasirajte v želene mišične skupine za povečanje mišične fleksibilnosti.

Med vadbo: Nanesite nekaj razprškov za nadomestitev izgubljenega magnezija in sprostitev mišic.

Po vadbi: Za razbremenitev in vzpostavitev ustrezne ravni magnezija nanesite nekaj razprškov na poljubne mišične skupine.

Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine olja (1 do 3 razprške) na različne dele telesa. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi olja izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. Preprečite stik z očmi in ranami.  

Zaradi vsebovanih eteričnih olj otrokom, nosečnicam in doječim materam svetujemo, da namesto Magnezijevega olja ŠPORT uporabljajo Magnezijevo olje ORIGINAL kot vir dodatnega magnezija. 


Sestavine: Koncentrirana raztopina Zechstein Inside® magnezijevega klorida heksahidrata (voda, magnezijev klorid heksahidrat), olje grozdnih pešk, emulgator: polisorbat 20, eterična olja limone, kafre, črnega popra. Proizvedeno skladno z dobro proizvodno prakso (GMP). Porabite v 12 mesecih po odprtju.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje