Trgovina
Vaša košarica

Bio-Kult, 30 kapsul

Bio-Kult probiotiki, 30 kapsul Prehrana in dopolnila
Bio-Kult, 30 kapsul
Bio-Kult, 30 kapsul so probiotiki s 14 različnimi sevi.   Po zaužitju probiotika se v želodčno-črevesnem traktu začne boj za hranilne snovi. Z..
Izbrano pakiranje:
30 kapsul
Proizvajalec: Bio kult
16.22€
Brez DDV: 14.82€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe prebavila
Simptom/Problem prebava , driska , oslabljen imunski sitem , alergije
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženske
Ključne beside potovanje , probiotik , driska , alergija , bakterijski sevi , vrste
Bio-Kult, 30 kapsul so probiotiki s 14 različnimi sevi.
 
Po zaužitju probiotika se v želodčno-črevesnem traktu začne boj za hranilne snovi. Za hranila tekmujejo vse bakterije, patogene in koristne. Z vnosom velikega števila koristnih bakterij se zmanjša količina hranilnih snovi, ki so na voljo patogenim bakterijam, kar povzroči, da se njihovo število zmanjša. Milijardna mikroflora v človeškem želodčno-črevesnem traktu ima vlogo  pri prebavnem sistemu, zato je vzdrževanje optimalnega ravnovesja teh dobrodejnih bakterij zelo pomembno.
 
Porušeno ravnovesje črevesne mikroflore je lahko posledica številnih obolenj:
razdraženega črevesja,
• potovalnih želodčnih težav,
• driske zaradi antibiotičnega zdravljenja,
• vnetega črevesja,
• povečane prepustnosti črevesja,
laktozne intolerance,
atopijskega dermatitisa,
• avtizma.
 
 
Če jemljete antibiotike: 4 kapsule dnevno, priporočeno ob različnem času dneva kot antibiotik. Z jemanjem nadaljujte najmanj 2 tedna po tem, ko ste zaključili z jemanjem antibiotikov. Za potovanja: z jemanjem pričnite 1 teden pred potovanjem. Upoštevajte navodila za uporabo in odmerjanje. Med potovanje jemljite 4 kapsule na dan. Z jemanjem nadaljujte najmanj 1 teden po tem, ko ste prišli s potovanja. Otroci pod 12 let starosti: Polovico odmerka za odrasle. 

Nosečnice: Bio-Kult je primeren za jemanje med nosečnostjo. Pred jemanjem se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.
Odmerjanje: 1-2 enkrat do dvakrat na dan ob obroku. Izdelek je primeren tudi za otroke, saj se kapsula lahko razpre in se pomeša z vodo ali hrano.
Sestava: Probiotik s 14 različnimi sevi. Ena kapsula vsebuje najmanj 2 milijardi probiotičnih mikroorganizmov (2 x 109 KE/kapsulo), kar ustreza 10 milijardam probiotičnih mikroorganizmov na gram (> 1 x 1010 KE/g).

Koncentracija 2 milijardi mikroorganizmov na kapsulo je zagotovljena do konca roka uporabnosti.
Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije niso poznane.
 
Pazljivo prebrati navodila za uporabo. Za več informacij o morebitnih tveganjih in stranskih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Newsletter

* E-mail: