Trgovina
Vaša košarica

Bio-Pharma Alopen, zeliščni losjon za lase

Bio-Pharma Alopen, zeliščni losjon za lase Kozmetika
Bio-Pharma Alopen, zeliščni losjon za lase
Bio-Pharma Alopen, zeliščni losjon za lase s skrbno izbrano kombinacijo 10 zdravilnih rastlin ugodno in blagodejno deluje na krepitev in nego lasnega ..
Izbrano pakiranje:
190 ml
Proizvajalec: Bio pharma
15.06€
Brez DDV: 12.35€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika losjon
Mesto uporabe lasje, lašiče
Simptom/Problem prhljaj, izpadanje las
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside zelišča, lasje, naravni izdelek, prhljaj, izpadanje las

Bio-Pharma Alopen, zeliščni losjon za lase s skrbno izbrano kombinacijo 10 zdravilnih rastlin ugodno in blagodejno deluje na krepitev in nego lasnega korena ter vpliva na hitrejšo rast las. Zdravilne rastline iz avtohtonega – naravnega okolja z visoko vsebnostjo učinkovin za razliko od masovne plantažne pridelave so izjemnega pomena, saj le tako izbrane rastline združujejo medsebojne učinke (SINERGIJA učinkovin) v postopku izdelave v končen proizvod, kateri predstavlja popolno nego lasišča pri: prhljaju, prekomernem maščenju, izpadanju las, plešavosti (v kolikor lasni koren še živi).

NAMEN:

  • Za NEGO pri PRHLJAJU
  • Za NEGO pri prekomernem izpadanju las
  • Za NEGO pri prekomernem maščenju las

ALOPEN lotion v majhni količini nanesemo na lasišče 1-2x na dan in blazinicami prstov nežno in rahlo izvajamo masažo 5 do 10 min. Po uporabi lotiona ni potrebno umivati las. Svetujemo pranje las le 1- 2x na teden in pri tem uporabljati izbran in blag šampon.

Za ohranjanje zdravega lasišča ne bo odveč previdnost pri:

  • izbiri šampona in prepogostem umivanju las
  • prepogosti uporabi fena
  • prepogostem barvanju las

Ne pozabite tudi na način prehrane, prekomerno uporabo zdravil, telesno aktivnost in seveda izogibanje negativnim stresom kar posredno tudi vpliva na naše lasišče. ZA VSAKODNEVNO UPORABO !

INCI sestavine / Ingredients: Aqua, Alcohol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Tropaeolum Majus Herb Extract, Saponaria Officinalis Herb Extract, Origanum Majorana Leaf Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Allium Ursinum Leaf Extract, Hyssopus Officinalis Herb Extract, Hypericum Perforatum Herb Extract.

VODA, ALKOHOL, ROŽMARIN, ŽAJBELJ, DIVJI KOSTANJ, KAPUCINAR, MILNICA, MAJARON, TIMIJAN, ČEMAŽ, OŽEPEK, ŠENTJANŽEVKA.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje