Bio-Qinon Q10, 30 kapsul

Kratek opis
Blagovna znamka Pharma Nord
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem utrujenost , izčrpanost , srčno - žilne bolezni , pešanje spomina , slabovidnost
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside starost , vitalnost , srce , vid , spomin , vitamin C , koencim Q10

15.15 €15.15
Redna cena €17.10 Prihranek €1.96

Bio-Qinon Q10, 30 kapsul so prehransko dopolnilo z naravnim ubikinonom q10 in vitminom C. 

Q10 je izjemno pomembna spojina v človeškem telesu. Je sproščevalec energije iz hrane in sodeluje pri nastajanju 95% vse energije v organizmu. Vendar se njegova količina z leti spreminja, tako da ga je največ okrog 22., 23. leta starosti, nato pa začne upadati. V štiridesetih letih ga je v srcu za tretjino manj, v drugih organih je zmanjšanje podobno, tako da ga je v tretjem življenjskem obdobju že zelo malo. S tem nastopi osnovni problem. Vse, kar človek počne in se v njem dogaja, potrebuje energijo. Ko je te čedalje manj in manj, vse začne pešati. Pešajo telesne in duševne moči, slabše je splošno počutje, spanje je rahlo, manjša je odpornost proti boleznim, popušča delovanje srca, pojavi se izgubljanje spolne sle in spolne moči in še drugi znaki staranja (vid, kožne gube, pešanje spomina itd.).

Bio-Qinon je dobrodošel že v srednjih letih in tretjem življenjskem obdobju. Prav tako je nova energija dobrodošla pri sleherni bolezni: akutni, subakutni ali kronični. Nekaterim je dodatna energija nujna zaradi dejavnosti oziroma poklica, to so na primer poslovni ljudje in športniki, posebej na primer tisti, ki morajo delati ponoči in/ali na prostem ne glede na vremenske razmere.
Priporočena je 1 kapsula na dan. Jemati med obrokom ali po njem.

 Sestavine

Posamična kapsula vsebuje

% PDV/RDA*

Ubikinon Q10

30 mg

ni podatka

Vitamin C

25 mg

31%


Hranilna vrednost

Posamična kapsula vsebuje

Energijska vrednost

21,8 kJ

Beljakovine

133 mg

Ogljikovi hidrati

48 mg

Maščobe

506,2 mg

*PDV/RDA-priporočen dnevni vnos

Sestavine: Palmino olje (polnilo), želatina (kapsula), glicerol (vlažilno sredstvo), ubikinon q10, l-askorbinska kislina, amonijev karamel (barvilo), prečiščena voda (vlažilno sredstvo), silicijev dioksid (sredstvo za zgostitev), titanov dioksid (barvilo).

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na sobni temperaturi, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo. Rok uporabe je naveden na zunanji ovojnini.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro