Trgovina
Vaša košarica

BioGaia Protectis Baby, kapljice za otroke in dojenčke

BioGaia Protectis Baby, kapljice za otroke in dojenčke Prehrana in dopolnila
BioGaia Protectis Baby, kapljice za otroke in dojenčke
BioGaia Protectis Baby, kapljice za otroke in dojenčke so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 (Limosilactobaci..
Izbrano pakiranje:
5 ml
Proizvajalec: Biogaia
15.57€
Brez DDV: 12.77€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe prebavila
Simptom/Problem napenjanje, kolike, driska
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci, dojenčki
Ključne beside napenjanje, kolike, driska, organizem

BioGaia Protectis Baby, kapljice za otroke in dojenčke so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 (Limosilactobacillus reuteri Protectis), patentirano mlečnokislinsko bakterijio družbe BioGaia. L. reuteri Protectis je naravno prisotna v človeškem telesu, saj se je med evolucijo prilagodila na prebivanje v človeškem organizmu. L. reuteri Protectis so testirali v številnih kliničnih študijah in dokazali, da je popolnoma varna za otroke že od dojenčka dalje.


Priporočena dnevna uporaba: 5 kapljic enkrat na dan.

Pred uporabo dobro pretresite. Rahlo stisnite plastični vsebnik in kapljice se bodo začele oblikovati. Kapljice lahko odmerite z žlico ali nakapate na bradavico pred dojenjem. Lahko jih tudi dodate vodi, čaju ali nadomestnemu mleku. Kapljic ne dodajajte vroči hrani ali pijači, ker visoka temperatura uniči bakterije v izdelku. Kapljice ne spremenijo okusa hrane in pijače.

Sestavine: Sončnično olje, olje iz palmovih jedrc in L. reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis).

Vsebnost: 1 odmerek vsebuje najmanj 100 milijonov živih L. reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis).


Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem prostoru, pri sobni temperaturi (največ 25 °C). Plastični vsebnik po uporabi dobro zaprite. Izogibajte se kontaktu z vodo ali s slino. Vsebino odprtega plastičnega vsebnika porabite v 3 mesecih.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje