Trgovina
Vaša košarica

Blend-a-dent Premium Plus, krema za pritrditev zobne proteze - dvojna moč

Blend-a-dent Premium Plus, krema za pritrditev zobne proteze - dvojna moč Pripomočki in zaščita
Blend-a-dent Premium Plus, krema za pritrditev zobne proteze - dvojna moč
Blend-a-dent Premium Plus, krema za pritrditev zobne proteze - dvojna moč ima nepremagljivi oprijem, močnejši in dolgotrajen! 88% oprijem na koncu dne..
Izbrano pakiranje:
40 g
Proizvajalec: Orbico d.o.o
4.92€
Brez DDV: 4.04€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakrema
Mesto uporabeusta, dlesni, zobje
Simptom/Problemnabiranje hrane pod protezo, slab zadah, slab oprijem proteze
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska
Ključne besidezobna proteza, zaščita, zobne obloge, ustna higiena, oprijem proteze, starostniki, blend-a dent

Blend-a-dent Premium Plus, krema za pritrditev zobne proteze - dvojna moč ima nepremagljivi oprijem, močnejši in dolgotrajen! 88% oprijem na koncu dneva. 40% več zaščite pred nabiranjem hrane pod protezo zahvaljujoč edinstvenemu ozkemu nastavku (v primerjavi s kremami Complete). Blend-a dent drži čvrsto, kakor naravni zobje, skozi cel dan.

Lepilne kreme za protezo delujejo tako, da protezo tesno pritisnejo ob podporno površino in tako preprečijo vdor hrane pod protezo ter s tem razvoj slabega zadaha. Lepilna krema za zobne proteze ni vedno potrebna, v nekaterih primerih pa lahko olajšajo nošenje proteze. Ne nanašajte prevelikih količin lepilne kreme na protezo, saj jo boste ob koncu dneva težko očistili. 

Zobna proteza je mehanizem in pripomoček, ki nadomesti manjkajoče zobe in pomaga rešiti zobne nepravilnosti. Navadno so zobne proteze snemljive, kar omogoča lažje čiščenje in vzdrževanje zob. Navadno je narejena iz akrilata, smole, plastike in lahkih kovin, ki izgledajo kot pravi zobje. 

Proteze razdelimo: 

  • Delna zobna proteza,
  • Totalna ali popolna zobna proteza,
  • Kombinirana fiksno-snemna rehabilitacija

Delna zobna proteza se uporabi takrat, ko so v ustih še prisotni človekovi lastni zobje, vendar zaradi takega ali drugačnega razloga ne moremo narediti mostička in/ali implantatov. Totalna ali popolna zobna proteza je namenjena stanju, ko človek nima več svojih zob v ustih. Kombinacije fiksne in snemne protetike so zelo pogoste, saj omogočajo dobro stabilnost delnih ali popolnih protez v ustih. Tukaj postane še bolj pomembno to, da se za odstranitev zob odločamo tehtno na podlagi sodobne diagnostike. To nam namreč lahko prepreči nekatero nerodno situacijo, ko zobna proteza ne »stoji« dobro v ustih.

Uporaba: Tanek (2 mm) nanos kreme v neprekinjeni črti.

Sestavine: Calcium/Zinc, PVM/MA Copolymer, Paraffinum Liquidum, Cellulose Gum, Petrolatum, Silica, Cl 45410

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Določeni ljudje so lahko občutljivi za ali alergični na ta izdelek. V primeru alergijske reakcije ali težav takoj prenehajte z uporabo. Shranjujte na hladnem in suhem mestu.  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje