Trgovina
Vaša košarica

Blepha cura, liposomska suspenzija za veke

Blepha cura, liposomska suspenzija za veke Kozmetika
Blepha cura, liposomska suspenzija za veke
Blepha cura liposomska suspenzija za veke je namenjena blaženju vnetja očesnih vek ter njihovi vsakdanji negi in higieni. BelphaCura vzpodbuja in posp..
Izbrano pakiranje:
70 ml
Proizvajalec: Allergan
13.51€
Brez DDV: 11.07€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tekočina, blazinice
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem draženje, srbenje, rdečica, vnetje, občutljiva koža
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženske, otroci
Ključne beside higiena, pripomoček, nega, umivanje, blazinice, draženje, vnetje
Blepha cura liposomska suspenzija za veke je namenjena blaženju vnetja očesnih vek ter njihovi vsakdanji negi in higieni. BelphaCura vzpodbuja in pospešuje naraven proces zdravljenja pri vnetjih in draženju vek. BlephaCura vsebuje sojin lecitin in ima pozitivne učinke pri ponavljajočih se vnetjih vek.

Priporočamo, da BlephaCura® suspenzijo uporabite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Za aplikacijo BlephaCura® uporabite bombažne blazinice, ki so kakovostne in se ne plastijo. Da se izognete kontaminaciji, vrat stekleničke ne sme priti v stik z drugimi površinami, posebej še z bombažno blazinico. BlephaCura® suspenzijo na bombažno blazinico nakapljajte z majhne razdalje. Med dnevno nego in higieno očesnih vek s suspenzijo BlephaCura® natančno odstranite vse kraste (zaspančke) in izločke z očesnih vek. Priporočamo, da si pred aplikacijo temeljito umijete roke. Po uporabi bombažno blazinico zavržite. Za vsako veko uporabite novo bombažno blazinico. BlephaCura® suspenzije ne aplicirajte direktno v oči. Ne uporabljajte je na notranji strani vek ali na površini očesa. 

Sestava: sojin lecitin, vitamin A - palmitat, vitamin E, etanol, natrijev klorid, fenoksietanol, prečiščena voda


 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje