Trgovina
Vaša košarica

Blephaclen sterilna krpica za dnevno higieno vek in občutljive kože

Blephaclen sterilna krpica za dnevno higieno vek in občutljive kože Pripomočki in zaščita
Blephaclen sterilna krpica za dnevno higieno vek in občutljive kože
Blephaclean sterilne krpice so namenjene dnevni higieni vek in občutljive kože ter čiščenju vek pred in po zdravstvenih posegih na očeh.  Posebna k..
Izbrano pakiranje:
20 blazinc
Proizvajalec: Laboratories Thea
14.49€
Brez DDV: 11.88€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabe koža
Blephaclean sterilne krpice so namenjene dnevni higieni vek in občutljive kože ter čiščenju vek pred in po zdravstvenih posegih na očeh.  Posebna krpica, ki je prepojena z losjonom ni tkana, tako da ne odpušča nitk po veki in s tem ne obremenjuje uporabnika. Njena nežna struktura krpice omogoča, da uporabnik nežno in neboleče očisti prizadeto veko.
 
Blephaclean nežno odstrani vse nečistoče, očisti umazanijo in sledove make-upa tako, da ne draži oči in ne poškoduje vrhnjega sloja kože.  Zavoljo posebne sestave Blephaclean kože ne samo očisti, ampak tudi vlaži zgornji sloj kože. Dodana hialuronska kislina (naravni vlažilec kože), kapriloilglicin ter Iris florentina (skupaj uravnavata nastajanje sebuma) in Centella asiatica (tonik) pa kožo pomirijo ter obnavljajo. 
 
Blephaclean ne vsebuje parabenov in je brez konzervansov.  Blephaclean sterilne krpice ne vsebujejo dišav in niso mastne, tako, da očiščenega področja vek po uporabi ni potrebno izpirati z vodo. Blephaclean lahko priporočamo tudi uporabnikom kontaktnih leč.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje