Trgovina
Vaša košarica

Boston Simplus, tekočina za trde in poltrde leče

Boston Simplus, tekočina za trde in poltrde leče Pripomočki in zaščita
Boston Simplus, tekočina za trde in poltrde leče
Boston Simplus, tekočina za trde in poltrde leče je večnamenski izdelek namenjen čiščenju, dezinfekciji in shranjevanju trdih in poltrdih, za zrak pre..
Izbrano pakiranje:
120 ml
Proizvajalec: Bausch and lomb
13.57€
Brez DDV: 11.12€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tekočina
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem trde in poltrde leče
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside čiščenje, vlaženje, zaščita, trde in poltrde leče

Boston Simplus, tekočina za trde in poltrde leče je večnamenski izdelek namenjen čiščenju, dezinfekciji in shranjevanju trdih in poltrdih, za zrak prepustnih leč (RGP). Registriran je za uporabo pri kontaktnih lečah, prepustnih za zrak in izdelanih iz fluoro silikonskega akrilata in silikonskega akrilata. Večnamenska raztopina Boston® SIMPLUS™ odstranjuje beljakovine in lipide s površine leč in obenem pomaga odstranjevati tudi druge trdovratne obloge. Večnamensko raztopino lahko uporabljate tudi za izpiranje leč. 

Sistem multi-polimernih oblog preprečuje nastajanje oblog po vstavitvi leč in omogoča enakomerno vlaženje. Vsebuje patentirano vlažilno sredstvo, izdelano posebej zaradi vlažilnega učinkovanja na oko in zaščitni sistem, učinkovit pri uničevanju škodljivih organizmov. Boston® SIMPLUS™  raztopina učinkovito čisti in dezinficira, obenem pa je kompatibilna z očesom ob namestitvi leče.

Boston® SIMPLUS™  je večnamenska raztopina namenjena vsakodnevni negi, čiščenju, odstranjevanju beljakovinskih oblog, izpiranju, kemični (ne toplotni) dezinfekciji ter shranjevanju trdih in poltrdih kontaktnih leč, v skladu s priporočili vašega očesnega zdravnika. Ob vsakodnevni uporabi Boston® SIMPLUS™ raztaplja beljakovine ter čisti, razgrajuje in odstranjuje nalaganje, nesnag, biofilma in oblog s kontaktnih leč. Prav tako pomaga preprečevati, da bi na površini leč nastajale obloge, ki dražijo oči in ubija škodljive mikroorganizme na lečah. Boston® SIMPLUS™  večnamensko raztopino lahko uporabljate tudi za izpiranje leč.

Sestava: Sterilna, vodna, zapufrana raztopina, ki vsebuje poloksamin, hidroksi alkil fosfanat, borova kislina, natrijev borat, natrijev klorid, hitroksi propil metilna celuloza, glucam in kot konzervans klor heksidin glukonat (0,003 %), poliaminpropil bigvanid (0,0005 %).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje