Trgovina
Vaša košarica

Bronchostop timijan, pastile

Bronchostop timijan, pastile Zdravila brez recepta
Bronchostop timijan, pastile
Bronchostop timijan, pastile se uporablja za lažje izkašljevanje pri prehladnih obolenjih s kašljem. Zdravilo Timijan Bronchostop pastile je tradicion..
Izbrano pakiranje:
20 pastil
Proizvajalec: Kwizda Pharma-OTC
Naročite lahko le 3 izdelke.
6.26€
Brez DDV: 5.72€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapastile
Mesto uporabesluznica v ustih
Simptom/Problemproduktiven kašelj
Ciljna skupinaotroci, diabetiki, starejši, ženske, moški
Ključne besidetimijan, slez, pastile, kašelj, brez sladkorja

Bronchostop timijan, pastile se uporablja za lažje izkašljevanje pri prehladnih obolenjih s kašljem. Zdravilo Timijan Bronchostop pastile je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo 7 dneh, se posvetujte z zdravnikom. 


Pri uporabi tega zdravila natančno upoštevajte napotke v tem navodilu ali navodila svojega zdravnika ali farmacevta. Če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

  • Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: Raztopite 1 do 2 pastili v ustih, redno, vsake 3 do 4 ure (4- do 6-krat na dan).
  • Otroci, stari od 6 do 12 let: Treba je raztopiti 1 pastilo v ustih, redno, vsake 3 do 4 ure (4- do 6-krat na dan).
  • Otroci, mlajši od 6 let:
Zaradi pomanjkanja podatkov in nevarnosti, da bi otrok nenamerno pogoltnil celo pastilo, tega zdravila ne dajajte otrokom, mlajšim od 6 let.

Način uporabe: Pastilo počasi raztopite v ustih. Pastile ne pogoltnite. 


1 pastila vsebuje: 59,5 mg suhega ekstrakta zeli vrtne materine dušice (Thymus vulgaris L. in/ali Thymus zygis L., herba) (7 – 13 : 1). Ekstrakcijsko topilo: voda.

Pomožne snovi so maltodekstrin, arabski gumi (E414), fruktoza, sorbitol (E420), brezvodna citronska kislina (E330), natrijev saharinat (E954), aroma aronije, aroma gozdnih sadežev, tekoči parafin, beli čebelji vosek (E901) in prečiščena voda. 
Ne uporabljajte zdravila Timijan Bronchostop pastile
  • če ste alergični na suhi ekstrakt zeli vrtne materine dušice, druge rastline iz družine Lamiaceae (ustnatice) ali katero koli sestavino tega zdravila (navedeno v poglavju 6).
Opozorila in previdnostni ukrepi
Če se pojavijo težko dihanje, povišana telesna temperatura ali gnojni izpljunek, takoj poiščite zdravniško pomoč!

Uporaba pri otrocih, mlajših od 6 let
Zaradi pomanjkanja podatkov in nevarnosti, da bi otrok nenamerno pogoltnil celo pastilo, tega zdravila ne dajajte otrokom, mlajšim od 6 let.

Druga zdravila in zdravilo Timijan Bronchostop pastile
Obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, če uporabljate, ste pred kratkim uporabljali ali pa boste morda začeli uporabljati katero koli drugo zdravilo. Ni podatkov o medsebojnem delovanju zdravila Timijan Bronchostop pastile z drugimi zdravili.

Zdravilo Timijan Bronchostop pastile skupaj s hrano in pijačo 
Na voljo ni podatkov, ki bi dokazovali, da hrana ali pijača vplivata na delovanje zdravila Timijan Bronchostop pastile.

Nosečnost in dojenje
Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom, preden vzamete to zdravilo. Zaradi pomanjkanja zadostnih podatkov, se jemanje zdravila Timijan Bronchostop pastile med nosečnostjo in dojenjem ne
priporoča.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev
Študij, ki bi dokazovale vpliv zdravila Timijan Bronchostop pastile na sposobnost upravljanja vozil in strojev, niso izvedli.

Zdravilo Timijan Bronchostop pastile vsebuje fruktozo in sorbitol
Zdravilo Timijan Bronchostop pastile vsebuje fruktozo in sorbitol (E420). Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo tega zdravila posvetujte s svojim zdravnikom. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje