Trgovina
Vaša košarica

Canesbalance, vaginalni gel - aplikator

Canesbalance, vaginalni gel - aplikator Kozmetika
Canesbalance, vaginalni gel - aplikator
Canesbalance, vaginalni gel - aplikator je klinično dokazano preprosto in učinkovito zdravi simptome bakterijske vaginoze, tako da obnovi normalno pH-..
Izbrano pakiranje:
7 aplikatorjev
Proizvajalec: Bayer
15.20€
Brez DDV: 12.46€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe nožnica, sluznica
Simptom/Problem bakterijska vaginoza
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženska, otroci
Ključne beside vnetje, bakterijska vaginoza, nožnica, mlečnokislinske bakterije, pH

Canesbalance, vaginalni gel - aplikator je klinično dokazano preprosto in učinkovito zdravi simptome bakterijske vaginoze, tako da obnovi normalno pH-vrednost in vaginalno floro.

Kaj je bakterijska vaginoza? Bakterijska vaginoza je zelo pogosto stanje v nožnici. Navadno se v nožnici nahajajo različne vrste bakterij, najštevilčnejše pa so mlečnokislinske bakterije. Mlečnokislinske bakterije proizvajajo mlečno kislino, ki posledično povzroča zakisanje, vzdržujejo normalno nizko pH-vrednost v nožnici in jo ščitijo pred okužbami. Pri tako nizki pH-vrednosti je rast neugodnih bakterijskih mikroorganizmov navadno omejena. Ko se število mlečnokislinskih bakterij zniža in pH-vrednost naraste, se normalno stanje spremeni in razvijati se začnejo »slabe« bakterije. V medicini to stanje poznamo pod imenom bakterijska vaginoza. Glavni simptomi v povezavi z bakterijsko vaginozo so neprijeten vonj, ki spominja na ribe, povečan izcedek in nelagoden občutek v nožnici.

Kaj povzroča bakterijsko vaginozo? Dejavniki, ki spreminjajo okolje v nožnici in lahko povzročijo bakterijsko vaginozo, vključujejo podaljšano menstruacijo, uporabo higienskih izdelkov za intimne predele, pogosto izpiranje nožnice, kontracepcijska sredstva, vaginalna zdravila, spolne odnose in stres. Jemanje antibiotikov in uporaba znotrajmaterničnega vložka (IUD, splošno znanega kot spirala) lahko prav tako vplivata na ravnovesje v nožnici.

Canesbalance gel na naraven način zdravi simptome bakterijske vaginoze.

Canesbalance gel vsebuje mlečno kislino, ki učinkovito nevtralizira neprijeten vonj in znova vzpostavi normalno pH-vrednost v nožnici. Vsebuje tudi glikogen, ki zagotavlja hranila mlečnokislinskim bakterijam in podpira njihovo rast. Če je raven pH-vrednosti in hranil normalna, mlečnokislinske bakterije, ki ščitijo nožnico, rastejo in obnovijo naravno ravnovesje v nožnici. S tem učinkovito odpravijo povečan izcedek in nelagodje. Zdravljenje poteka s pomočjo predhodno napolnjenih tub, ki zagotavljajo preprosto uporabo.

Kdaj uporabiti Canesbalance gel? Canesbalance gel odpravlja neprijeten vonj, povečan izcedek in nelagodje ter znova vzpostavi normalno pH-vrednost

Zdravljenje: za učinkovito odpravljanje neprijetnega vonja, povečanega izcedka, nelagodja in bakterijske vaginoze

  • Uporabite 1 tubo na dan 7 zaporednih dni.

Obrnite in odlomite končni jeziček. Nato se udobno usedite ali uležite ter vrat aplikatorja nežno vstavite v nožnico tako daleč, da ob tem še ne občutite nelagodja. Aplikator nežno stisnite in s tem sprostite njegovo vsebino. Odstranite tubo, pri čemer jo še vedno stiskajte, in jo zavrzite. Najbolje je, da Canesbalance gel uporabite pred spanjem. V pomoč lahko uporabite damski vložek, saj se lahko pojavi manjši izcedek. Slednje pa ne pomeni, da zdravljenje ni uspešno.

Vsak aplikator vsebuje naslednje sestavine: mlečna kislina, glikogen, propilenglikol, hipromeloza, natrijev laktat, voda pH 3,8

Ne vsebuje konzervansov in hormonov.

Opozorila:Izdelka ne uporabljajte, če je končni jeziček odlomljen. Tube ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti. Izdelek shranjujte nedosegljiv otrokom.

Previdnost: Gela Canesbalance ne uporabljajte, če poskušate zanositi, saj je pH-vrednost gela nizka, kar lahko povzroči manj ugodno okolje za spermo. Ne uporabljajte ga kot kontracepcijsko sredstvo

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje