Trgovina
Vaša košarica

Caya, gel za diafragme

Caya, gel za diafragme Pripomočki in zaščita
Caya, gel za diafragme
Caya, gel za diafragme je kontracepcijski gel, ki se uporablja skupaj z diafragmo iz silikona ali naravnega lateksa. Gel vsebuje viskozno celulozo,..
Izbrano pakiranje:
60 g
Proizvajalec: Kessel GmbH
12.43€
Brez DDV: 11.35€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe nožnica
Simptom/Problem kontracepcija
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženske, otroci
Ključne beside zaščita, diafragma, gel, nožnica, zaščita, kontracepcija

Caya, gel za diafragme je kontracepcijski gel, ki se uporablja skupaj z diafragmo iz silikona ali naravnega lateksa. Gel vsebuje viskozno celulozo, ki pomeni dodatno mehansko pregrado za prehod spermijev v maternico. Mlečna kislina spremeni kislost in onesposobi aktivnost spermijev.

Pred vstavljanjem v nožnico nanesite na diafragmo ali cervikalno kapico količino približno ene čajne žličke (približno 4 ml) gela Caya. Nato sledite navodilom proizvajalca za vstavljanje diafragme ali cervikalne kapice.

Sestava: Voda, mlečna kislina, natrijev laktat, celuloza, sorbinska kislina.

 

 

Gel Caya ne ščiti pred spolno prenosljivimi boleznimi. Gel Caya morate uporabiti skupaj z diafragmo (na primer z ergonomsko oblikovano diafragmo Caya) ali s cervikalno kapico. Če uporabite samo gel Caya brez dodatne pregradne zaščite, varna kontracepcijska zaščita NI zagotavljena. Gel Caya je vodotopen in se lahko uporabi tudi s kondomi iz naravnega lateksa ali poliuretana.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje