Trgovina
Vaša košarica

Cerustop olje za uho v pršilu

Cerustop olje za uho v pršilu Pripomočki in zaščita
Cerustop olje za uho v pršilu
Cerustop olje za uho v pršilu ki se uporablja za odstranjevanje prekomernega ali zasušenega ušesnega masla (cerumna), da se prepreči vnetje sluhovoda...
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: Sigmapharm
8.95€
Brez DDV: 7.33€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika olje
Mesto uporabe ušesa
Simptom/Problem ušesno maslo, vnetje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside zaščita, ušesno maslo, vnetje, čiščenje, nega

Cerustop olje za uho v pršilu ki se uporablja za odstranjevanje prekomernega ali zasušenega ušesnega masla (cerumna), da se prepreči vnetje sluhovoda. CERUSTOP pršilo je olje, ki se uporablja za odstranjevanje prekomernega ali zasušenega ušesnega masla (cerumna), da se prepreči vnetje sluhovoda.

Kakšne so lastnosti CERUSTOP pršila za uho

  • Pršilo CERUSTOP se razprši v uho. Olje prodre v ušesno maslo in ga mehča ter tako olajša njegovo odstranjevanje. Zasušeno ušesno maslo lahko oslabi sluh in povzroči vnetje sluhovoda, zato ga je treba redno odstranjevati.
  • Pršilo CERUSTOP je še posebej primerno za uporabnike slušnih aparatov.

Zakaj uporabljamo CERUSTOP

  • Za raztapljanje in odstranjevanje prekomernega ali zasušenega ušesnega masla.
  • Za preprečitev vnetja sluhovoda.
  • Za čiščenje ušes.

CERUSTOP pršilo za uho se lahko uporablja med nosečnostjo in med dojenjem. CERUSTOP pršilo za uho je namenjen odraslim in otrokom starejšim od 3 let.

Za odstranitev čezmernega ali zasušenega ušesnega masla vam priporočamo, da razpršite CERUSTOP olje za uho v zunanji sluhovod 2‑krat do 3‑krat (odrasli) oziroma od 1‑krat do 2‑krat (otroci) na dan. Zamašite uho s koščkom vate, da preprečite iztekanje olja. Vato nežno vstavite v uho, nikoli je na silo ne potiskajte v sluhovod! Po 10 minutah previdno sperite uho s toplo vodo, po možnosti z uporabo nastavka za tuš. Če je ušesno maslo izjemno trdo, postopek ponovite. Priporočamo vam, da po spiranju z vodo uporabite NORMISON pršilo za uho, ki hitro posuši zunanji sluhovod in obnovi naravni kislinski plašč kože.

 KDAJ SE NE SME UPORABLJATI CERUSTOP PRŠILA

  • če ste preobčutljivi (alergični) na katerokoli sestavino CERUSTOP olja za uho v pršilu;
  • če imate vnet sluhovod ali počen bobnič (luknjo v bobniču).
Sestavine: CERUSTOP pršilo vsebuje parafinsko in mandljevo olje, obogateno z vitaminom E.
CERUSTOP pršilo ni zdravilo! Pri bolečinah v ušesih ter pri zelo čvrstih čepih ušesnega masla je potrebno obiskati zdravnika! V sluhovod ne vstavljamo nikakršnih trših pripomočkov za odstranjevanje ušesnega masla (kot so palčke za uho).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje