Trgovina
Vaša košarica

Choless Vital+ prehransko dopolnilo s sladilom

Choless Vital+ prehransko dopolnilo s sladilom Prehrana in dopolnila
Choless Vital+ prehransko dopolnilo s sladilom
Choless Vital+ vsebuje rdeči kvasni riž v kombinaciji z beta-glukani iz ovsa, ki  prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.  ..
Izbrano pakiranje:
181,5 g
Proizvajalec: Herba Medica
13.81€
Brez DDV: 12.61€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Simptom/Problemholesterol
Ključne besidekri
Choless Vital+ vsebuje rdeči kvasni riž v kombinaciji z beta-glukani iz ovsa, ki  prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. 
 
Ena vrečka Choless Vital+ vsebuje 3 g beta-glukanov in 4 mg monakolina K. Koristni učinek boste dosegli z dnevnim vnosom 3 g beta-glukanov (1 vrečka).  
 
V človeški krvi sta naravno prisotna dva tipa maščob, holesterol in trigliceridi. Obe maščobi sta telesu nujno potrebni, a sta v primeru, ko presežeta optimalno količino v krvi, vzrok številnih zdravstvenih težav (srčno-žilni zapleti). Na povišano vrednost maščob v krvi močno vplivajo naša prehrana in telesna aktivnost, seveda pa tudi debelost, ki je močno povezana prav s prvima dvema dejavnikoma. Poleg tega na povišano raven maščob v krvi vplivajo tudi dedni dejavniki, določene bolezni (npr. visok krvni tlak, diabetes) ter življenjski stil (kajenje, stres). Jasno je tudi, da več dejavnikov naenkrat pomeni višjo nevarnost za povečanje vrednosti maščob v krvi in pojav posledic, povezanih s tem. Vsebnost holesterola v krvi lahko zmanjšamo na več načinov, seveda pa najučinkoviteje s kombinacijo več različnih dejavnosti, med njimi predvsem ustrezno telesno aktivnostjo in pravilno prehrano.

Beta-glukani iz ovsa (OatWellTM 28 %) , koncentrat rdeče pese, aroma vanilije, aroma borovnice, rdeči kvasni riž (Monascus purpureus), sladilo: steviol glikozidi.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. 
 
Enkrat dnevno pred obrokom raztopite 1 vrečko Choless Vital+ (12,1 g) v kozarec vode ali mleka (250 ml) in popijte. 
 
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Poleg raznolike in uravnotežene prehrane je pomemben zdrav način življenja.
 

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje