Novice

ATOPIJSKI DERMATITIS
15
Mar
Atopijski dermatitis je pogosta kožna bolezen otrok. Ni nalezljiva, niti ni nevarna in jo lahko uspešno zdravimo. Zdravljenje je največkrat dolgotrajno in zato neprijetno ne samo za otroka, ampak tudi..
MULTIVITAMINI ZA VSAKOGAR V DRUŽINI
8
Mar
Morda se vam zdi, da z hrano prejmete vse hranljive snovi. Toda današnji hiter tempo dela in popoldanske dejavnosti lahko hitro privedejo do neuravnotežene prehrane in stresa, zaradi česar je težko pr..
Liposomalne oblike prehranskih dopolnil
6
Mar
Liposomi so narejeni iz ekstraktov lecitina. Le-ta vsebuje fosfolipide, ki se pomešajo z molekulami tiste snovi, ki jo želimo vezati. Med seboj se liposomi razlikujejo glede na velikost, od majhnih na..
Resveratrol - antioksidant
27
Feb
O antioksidantih se je začelo govoriti, ko so se strokovnjaki začeli spraševati, kar varuje človekovo zdravje. Ugotovili so, da so varuhi, ki nas ščitijo pred tako rekoč vsemi boleznimi, prav antioksi..
Jetra potrebujejo zaščito
19
Feb
Razstrupljanje telesa je v današnjem času, polnem strupov iz hrane, vode in okolja, že skoraj obvezen del vsakdanjega življenja. Razstrupljanje je pravzaprav pomoč telesu pri odstranjevanju nakopičeni..
Kašelj pri otrocih
24
Jan
Nihče ne mera kašlja, še posebno težko pa je poslušati, kako pokašljujejo otroci. Seveda jim želimo pomagati, a preden lahko to storimo, moramo poznati nekaj dejstev. Otroci so občutljiva bitja, ..
DRUŠTVO ZA BOJ PROTI RAKU SVETUJE JAMIESON D3
9
Aug
Laboratorij Jamieson so svetovni vodja v proizvodnji naravnega in čistega vitamina D3, pridobljenega iz lanolina, ki je koži lasten vir vitamina D. Patentiran proces, ki se imenuje Quali®-D so v ..
OMEGA 3-MAŠČOBNE KISLINE
3
Jan
Danes je  znano, da so omega 3-maščobne kisline za dobro zdravje izjemno pomembne, ki vsebujejo te življenjsko pomembne snovi. Bogat vir omega-3-maščobnih kislin so predvsem morske ribe  (np..
NASMEH
3
Jan
Vsak dan s prehranjevanjem skozi usta v telo vnašamo nujno potrebne hranilne snovi, vitamine in minerale ter vodo. Hrano v ustih z zobmi zmeljemo in prepojimo s slino, da olajšamo njeno požiranje in n..
SEČILA
3
Jan
Okužba sečil je razmeroma pogost problem ljudi vseh starosti. Najpogostejši vzrok okužbe sečil je bakterijska okužba, ki prek sečnice zajame sečni mehur. Okužbo običajno povzročajo bakterije (Escheric..
OTROK
3
Jan
Na otrokovo zdravje mislimo že v času nosečnosti. Najboljšo popotnico za življenje da mati otroku z ustrezno prehrano, primerno telesno dejavnostjo, izogibanjem okužbam in z zdravim načinom življenja ..
HOLESTEROL
30
Dec
je v človeškem telesu nepogrešljiv. Težave nastanejo le, kadar ga je preveč. Holesterol je voskasta, maščobi podobna snov, ki se nahaja v vsaki telesni celici, saj je sestavni del vseh celičnih membra..
KANDIDA
28
Dec
je ime za posebne oportunistične glivice iz vrste candida, Candida Albicans je ena izmed vrst teh glivic. Kandida neškodljiva kvasovka, iz vrst gliv, in je prisotna v vsakem človekovem organizmu, in s..
UŠI- kako se jih znebiti?
5
Oct
Naglavne ali bele uši (Pediculus humanus capitis) so majhne žuželke brez kril. Odrasla uš je dolga od 3 do 4 mm, kar je dolžina sezamovega semena. Telo od uši je prosojno, zato uši na laseh težko opaz..
Stran 1 do 14 od 37 (3 Strani)