Trgovina
Vaša košarica

Clearblue Digital, test za ugotavljanje nosečnosti

Clearblue Digital, test za ugotavljanje nosečnosti Pripomočki in zaščita
Clearblue Digital, test za ugotavljanje nosečnosti
Clearblue Digital, test za ugotavljanje nosečnosti z indikatorjem zanositve. Tako zanesljiv...edini test, ki vam pove, koliko tednov je minilo od s..
Izbrano pakiranje:
1 test
Proizvajalec: Clearblue
10.59€
Brez DDV: 9.67€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika test
Mesto uporabe urin
Simptom/Problem nosečnost, menstruacija
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženske, otroci
Ključne beside test, nosečnost, menstruacija, diagnostika

Clearblue Digital, test za ugotavljanje nosečnosti z indikatorjem zanositve. Tako zanesljiv...edini test, ki vam pove, koliko tednov je minilo od spočetja.

DIGITALNI test nosečnosti Clearblue z indikatorjem zanositve vam dvakratno potrdi rezultat. Njegovo tipalo Smart Dual Sensor ™ vam s simbolom pove, ali ste noseči ali ne, če je odgovor pritrdilen, pa pokaže tudi, koliko tednov je minilo od spočetja. Zaradi naprednega digitalnega zaslona vam ne bo treba ugotavljati pomena črtic in digitalne rezultate boste zlahka odčitali.
 
DIGITALNI test nosečnosti Clearblue z indikatorjem zanositve:
  • 99 % zanesljiv od prvega dneva predvidene menstruacije
  • Edini test, ki vam pokaže tudi število tednov od spočetja
  • Rezultati so popolnoma jasni
  • Tako občutljiv, da lahko testiranje izvedete do 4 dni prej
  • Enostaven za uporabo zaradi edinstvenega simbola peščene ure, ki označuje pravilno delovanje testa
  • Najbolj priporočena znamka s strani zdravnikov
 
Ko ste pripravljeni na testiranje, vzamite testno paličico iz zaščitne folije in snemite modri pokrovček. Testno paličico uporabite takoj. Za testiranje v curku urina: Postavite absorbirni del za jemanje vzorca tako, da kaže navzdol, v curek urina za 5 sekund. Pazite, da ne zmočite preostale testne paličice. Če želite, ponovno namestite pokrovček in položite testno paličico na ravno podlago. Za testiranje v vzorcu urina odvzetega v čisto in suho posodico: Držite absorbirni del za jemanje vzorca obrnjen navzdol in ga pomočite v urin za samo 20 sekund. Če želite, ponovno namestite pokrovček in položite testno paličico na ravno podlago.
Med testiranjem nikoli ne držite testne paličice tako, da bi absorbirni del za jemanje vzorca kazal navzgor. Počakajte: Utripajoč simbol za čakanje pomeni, da test deluje. Ko simbol za čakanje neha utripati, se pojavi rezultat. Če se simbol za čakanje ne pojavi po tem, ko uporabite test, glejte napake pri testu v poglavju Vprašanja in odgovori. Oglejte si rezultat: Test nosečnosti ClearBlue Digital ima indikator tednov, ki podaja oceno tega, kdaj ste zanosili. Te informacije so prikazane na zaslonu skupaj z rezultatom "Nosečnost". Po 3 minutah bo na zaslonu prikazan rezultat. Rezultat "Nosečnost" se lahko pojavi na zaslonu pred rezultatom indikatorja tednov. Še naprej čakajte, dokler simbol za čakanje ne neha utripati, da si ogledate rezultat indikatorja tednov. To lahko traja do 3 minute.
Nekateri rezultati bodo prikazani že po 1 minuti. Rezultat bo na zaslonu ostal približno 24 ur. Če je test pokazal, da ste noseči, morate obiskati svojega zdravnika, ki vam bo svetoval o nadaljnih ukrepih. Zdravnik bo izračunal trajanje nosečnosti glede na prvi dan vaše zadnje menstruacije. Spočetje se zgodi približno 2 tedna pred vašo naslednjo menstruacijo. Indikator tednov podaja oceno tega, kdaj ste zanosili. Indiaktor tednov je 93% natančen pri zaznavanju časa spočetja. Ta ocena temelji na ravni nosečnostnega hormona hCG (humani horionski gonadotropin) v urinu. Raven hCG se od ženske do ženske razlikuje, zato bo indikator tednov občasno mogoče dal zavajajoče rezultate. Natančnost rezultata "Nosečnost"/"Ni nosečnost" je več kot 99% od dne, ko pričakujete menstruacijo.
 
Napake pri testu: Preberite poglavje "Napake pri testu", če ste uporabili testno paličico, na prikazovalniku pa ni rezultatov, prikazanih na sliki (ki, je na navodilu za uporabo in je priložen k izdelku.)
Pred uporabo preberite priloženo navodilo. Pripomoček je namenjen za domačo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje