Trgovina
Vaša košarica

Corega Bio Formula, 108 tablet za čiščenje zobnih protez

Corega Bio Formula, 108 tablet za čiščenje zobnih protez   Pripomočki in zaščita
Corega Bio Formula, 108 tablet za čiščenje zobnih protez
Corega Bio Formula, tablete za čiščenje zobne proteze, odstranijo 99,99% bakterij*, ki povzročajo slab zadah. Hitro globinsko očistijo zobno protezo v..
Izbrano pakiranje:
108 tablet
Proizvajalec: GlaxoSmithKline
12.20€
Brez DDV: 10.00€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tablete
Mesto uporabe proteza
Simptom/Problem zadah, zobne obloge
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska
Ključne beside obloge, bkaterije, madeži, čiščenje, zobne proteze, zadah, tablete

Corega Bio Formula, tablete za čiščenje zobne proteze, odstranijo 99,99% bakterij*, ki povzročajo slab zadah. Hitro globinsko očistijo zobno protezo v samo 3 minutah. Sistem čiščenja COREGA “4 v 1” vsebuje 4 čistilna sredstva, ima nežno in neabrazivno formulacijo, ki odstrani bakterije*, ki povzročajo slab zadah in pomaga pri odstranjevanju madežev** za bolj svežo in čistejšo delno in totalno zobno protezo.

*v laboratorijskih testih

**ob uporabi v skladu z navodili


NAVODILA ZA UPORABO: Eno tableto COREGA dajte v dovolj zelo tople (ne vroče) vode, da prekrijete totalno ali delno zobno protezo ali
snemni mostiček. Pustite učinkovati 3-5 minut, nato zobno protezo oščetkajte z raztopino in mehko zobno ščetko. Protezo temeljito izperite pod tekočo vodo. Preostalo raztopino zavrzite takoj po uporabi.

SESTAVINE: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73016.


OPOZORILO: Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Po uporabi temeljito umiti roke.

  • PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti izven dosega otrok in tistih, ki lahko po naključju zaužijejo tableto ali raztopino.
  • PRI ZAUŽITJU: Obrnite se na Center za zastrupitve ali na zdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Vsebuje ETERIČNO OLJE POPROVE METE, SUBTILIZIN. Lahko povzroči alergijski odziv.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje