Trgovina
Vaša košarica

Crystal Body Deodorant, razpršilo

Crystal Body Deodorant, razpršilo Kozmetika
Crystal Body Deodorant, razpršilo
Crystal Body Deodorant, razpršilo za naravno svežino brez vonja. Sestava CRYSTAL dezodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in..
Izbrano pakiranje:
118 ml
Proizvajalec: Le Crystal Naturel
8.69€
Brez DDV: 7.12€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika sprej
Mesto uporabe pazduhe, koža
Simptom/Problem potenje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside naravni deodorant, potenje, koža, nega, vlaženje, protibakterijsko

Crystal Body Deodorant, razpršilo za naravno svežino brez vonja. Sestava CRYSTAL dezodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekul aluma koža ne more absorbirati, saj imajo večjo molekularno težo kot voda. Tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij - vzrok neprijetnih vonjav. CRYSTAL dezodorant je zaradi svoje 100 % naravne sestave, ki ne vsebuje agresivnih snovi kot so alkohol, parfumi, stabilizatorji, zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen.


Pršilo je enostavno za uporabo. Nanesemo ga na očiščeno kožo. Naravni dezodorant v obliki razpršila lahko nanesemo na vse predele telesa. Lahko ga uporablja več oseb, saj pršilka ne pride v stik s kožo. Razpršilo ne vsebuje potisnega plina, na čisto kožo ga razpršimo z razdalje 19 do 15 cm.

Sestavine (ingredients): Aqua, Potassium Alum (Natural Mineral Salts), Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid, Zinc Gluconate.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje