Curasept ADS 212, ustna voda

Kratek opis
Blagovna znamka Curaden
Mesto uporabe dlesni , zobje , usta
Simptom/Problem afte
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside higiena , dezinfekcija , dlesni

9.29 €9.29
Redna cena €9.58 Prihranek €0.29

Curasept ADS 212, ustna voda z 0,12 % klorheksidina (CHX) učinkovito zavira nastanek zobnih oblog. Ker je CHX zelo obstojen, ostane na površini še nekaj časa po uporabi in tako dalj časa učinkuje. S sistemom ADS® (Anti-Discoloration System) so neželeni učinki klorheksidina kar najmanjši, saj je bistveno zmanjšano rjavkasto zabarvanje, zaznavanje okusa pa se ne spremeni. Ustna voda Curasept ADS® ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice.

Je za podaljšano uporabo – največ dva meseca. Uporablja se kot dopolnilo ustni higieni, ki je otežena zaradi ortodontske in protetične obravnave.
Ustna voda Curasept ADS® 212 je idealna za vse, ki imajo težave z obzobnimi tkivi, in za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov. Pomaga tudi pri zaščiti dlesni pred zobozdravstvenimi posegi in po njih ali med intenzivno higieno. Uporaba: dvakrat na dan po 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode. Ustna voda se lahko uporablja 28 dni oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.
Sestavine (INCI): Aqua, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Poloxamer 407, Ascorbic Acid, Sodium Benzoate, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, Aroma, C.I. 42090.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki