Trgovina
Vaša košarica

Curasept ADS 212, ustna voda

Curasept ADS 212, ustna voda Pripomočki in zaščita
Curasept ADS 212, ustna voda
Curasept ADS 212, ustna voda z 0,12 % klorheksidina (CHX) učinkovito zavira nastanek zobnih oblog. Ker je CHX zelo obstojen, ostane na površini še nek..
Izbrano pakiranje:
200 ml
Proizvajalec: Curasept S.p.A., Italija
11.06€
Brez DDV: 9.07€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika ustna vodica
Mesto uporabe dlesni, zobje, usta
Simptom/Problem afte, zobne obloge, krvaveče dlesni
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside higiena, dezinfekcija, zobne obloge, dlesni, ustna higiena, grgranje
Curasept ADS 212, ustna voda z 0,12 % klorheksidina (CHX) učinkovito zavira nastanek zobnih oblog. Ker je CHX zelo obstojen, ostane na površini še nekaj časa po uporabi in tako dalj časa učinkuje. S sistemom ADS® (Anti-Discoloration System) so neželeni učinki klorheksidina kar najmanjši, saj je bistveno zmanjšano rjavkasto zabarvanje, zaznavanje okusa pa se ne spremeni. Ustna voda Curasept ADS® ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice.

Je za podaljšano uporabo – največ dva meseca. Uporablja se kot dopolnilo ustni higieni, ki je otežena zaradi ortodontske in protetične obravnave.
Ustna voda Curasept ADS® 212 je idealna za vse, ki imajo težave z obzobnimi tkivi, in za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov. Pomaga tudi pri zaščiti dlesni pred zobozdravstvenimi posegi in po njih ali med intenzivno higieno. Uporaba: dvakrat na dan po 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode. Ustna voda se lahko uporablja 28 dni oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.
Sestavine (INCI): Aqua, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Poloxamer 407, Ascorbic Acid, Sodium Benzoate, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, Aroma, C.I. 42090.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje