Trgovina
Vaša košarica

Curasept ADS 220, ustna voda

Curasept ADS 220, ustna voda Pripomočki in zaščita
Curasept ADS 220, ustna voda
Curasept ADS 220, ustna voda z 0,20 % klorheksidina (CHX) učinkovito zavira nastanek zobnih oblog. Ker je CHX zelo obstojen, ostane na površini še nek..
Izbrano pakiranje:
200 ml
11.06€
Brez DDV: 9.07€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikaustna voda
Mesto uporabedlesni, zobje, usta
Simptom/Problemzobne obloge, afte
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideustna higiena, zobne obloge, afte, umivanje, operativni posegi
Curasept ADS 220, ustna voda z 0,20 % klorheksidina (CHX) učinkovito zavira nastanek zobnih oblog. Ker je CHX zelo obstojen, ostane na površini še nekaj časa po uporabi in tako dalj časa učinkuje. S sistemom ADS® (Anti-Discoloration System) so neželeni učinki klorheksidina kar najmanjši, saj je bistveno zmanjšano rjavkasto zabarvanje, zaznavanje okusa pa se ne spremeni. Ustna voda Curasept ADS® ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice.

Primerna je za kratkotrajno intenzivno uporabo – od 7 do 14 dni. Uporablja se pred operativnimi posegi v ustih in po njih.
Ustna voda Curasept ADS® 220 je idealna za vse, ki imajo težave z obzobnimi tkivi, in za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov. Pomaga tudi pri zaščiti dlesni pred zobozdravstvenimi posegi in po njih ali med intenzivno higieno.
  • Uporaba: dvakrat na dan 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode
  • Ustna voda se uporablja od 7 do 14 dni oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno

Sestavine (INCI): Aqua, Xylitol, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ascorbic Acid, Chlorhexidine Digluconate, Aroma, Poloxamer 407, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, C.I. 42090.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje