Trgovina
Vaša košarica

Daylong Actinica zaščitni losjon

Daylong Actinica zaščitni losjon Kozmetika
Daylong Actinica zaščitni losjon
Daylong Actinica zaščitni losjon je izdelek za  zaščito pred določenimi oblikami kožnega raka pri rizičnih bolnikih. Bolniki, ki so prestali določene ..
Izbrano pakiranje:
80 g
Proizvajalec: GALDERMA
29.08€
Brez DDV: 23.83€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika losjon
Mesto uporabe telo, obraz, koža
Simptom/Problem občutljiva koža
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska
Ključne beside zaščita, nega, sončenje, losjon, UVA, koža

Daylong Actinica zaščitni losjon je izdelek za  zaščito pred določenimi oblikami kožnega raka pri rizičnih bolnikih. Bolniki, ki so prestali določene tipe operacij, na primer presaditve organov, so zaradi imunske oslabelosti bolj dovzetni za razvoj kožnega raka. Daylong Actinica se je izkazala za učinkovito zaščito pred določenimi tipi kožnega raka, še posebej pri imunsko oslaljenih bolnikih, ki so bolj dovzetni za razvoj takšne oblike kožnih bolezni.

Čeprav Daylong kožo intenzivno varuje pred soncem več ur, koža, ki ni vajena sonca, ne sme biti neomejeno izpostavljena sončnim žarkom. Prav tako ni popolnoma izključeno, da ne prenašate katere od sestavin preparata Daylong. Če se že po kratkem sončenju pojavijo draženje, izpuščaji ali reakcije, podobne opečenosti, lahko sklepamo, da je koža preobčutljiva, in v takšnem primeru zamenjamo proizvod. Pri neposrednem stiku z očmi lahko Daylong povzroči draženje. Zaradi delovanja toplote in UV-sevanja se koža hitro suši. Izgubljeno vlago lahko nadomestimo s hidratantnimi in manj mastnimi proizvodi, kot sta Daylong après in Excipial U Hydrolotion.

Če sočasno uporabljate Daylong in sredstva proti komarjem, je treba najprej nanesti zaščito pred soncem. Zaščito proti komarjem uporabite šele približno petnajst minut po nanosu Daylonga. Sočasna uporaba sredstev proti komarjem lahko skrajša delovanje zaščite z Daylongom.

Daylong vsebuje zelo učinkovit filter UVA. Pri neprimerni uporabi lahko proizvodi puščajo madeže in obarvajo tekstilne predmete, zato svetujemo, da proizvoda ne nanašate neposredno pred oblačenjem in da prekrijete oblazinjeno pohištvo.

Vsako jutro nanesite Daylong actinico na predele, ki so izpostavljeni soncu. Izdelke nanesite pred ostalimi kozmetičnimi sredstvi in počakajte, da se popolnoma vpije. Ponovno nanesite po stiku z vodo ali po izdatnejšem potenju. Glede na področje nanesite različno količino izdelka, 1 stisk na teme in zgornjo stran rok, 2 stiska na spodnjo stran rok in obraz.. 

Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylene bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylparaben, Methylparaben, Excipiens

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje