Trgovina
Vaša košarica

Doppelherz Aktiv Sport Direkt, vrečice

Doppelherz Aktiv Sport Direkt, vrečice Prehrana in dopolnila
Doppelherz Aktiv Sport Direkt, vrečice
Doppelherz Aktiv Sport Direkt, vrečice z minerali, elementi v sledovih in B vitamini. Brez laktoze in glutena. Za optimalno zmogljivost telesa je urav..
Izbrano pakiranje:
20 vrečic
Proizvajalec: Queisser Pharma
9.85€
Brez DDV: 8.99€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika vrečice
Mesto uporabe kosti, mišice, organizem
Simptom/Problem utrujenost, izčrpanost
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside minerali, B vitamini, mišice, kosti, športniki, presnova

Doppelherz Aktiv Sport Direkt, vrečice z minerali, elementi v sledovih in B vitamini. Brez laktoze in glutena. Za optimalno zmogljivost telesa je uravnotežena prehrana izjemno pomembna. Telo je dobro zmogljivo le, če je z vsemi hranili zadostno oskrbljeno. Športniki in fizično aktivni ljudje lahko potrebujejo, zaradi povečanih potreb, večje mišične mase in večjega izločanja s potenjem, večji vnos mineralov, elementov v sledovih in vitaminov. Doppelherz aktiv Sport Direkt vsebuje smiselno kombinacijo izbranih mineralov za športnike in telesno aktivne – tako lahko prehrano ciljno dopolnijo.Zaužijte vsebino 1 vrečke dnevno. Vrečko odprite na označenem mestu. Vsebino vrečke stresite direktno na jezik in pustite, da se raztopi v ustih. Pogoltnite. Vrečko, prosimo, vrzite v smeti.

Sestavine

V dnevnem odmerku - (1 vrečka)

%PDV/RDA*

vitamin B1

2,8 mg

225%

vitamin B2

3,2 mg

229%

vitamin B6

4 mg

286%

vitamin B12

2 μg

80%

kalcij

200 mg

25%

magnezij

300 mg

80%

železo

2,5 mg

17,9%

cink

5 mg

50%

baker

0,3 mg

30%

mangan

0,5 mg

25%

selen

15 μg

27,3%

krom

15 μg

37,5%

molibden

25 μg

50%

jod

50 μg

33,3%

** Referenčne vrednosti hranil po EU direktivi 1169/2011

Sestavine: Kalcijev karbonat, magnezijev oksid, sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; sredstvi za uravnavanje kislosti: mononatrijev citrat in magnezijev citrat; sredstvo za povečanje prostornine: manitol; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, aroma; cinkov citrat, železov difosfat, sredstvo za zgostitev: karboksimetilceluloza, piridoksinijev hidroklorid, riboflavin, tiaminijev mononitrat,  sredstvo proti sprijemanju: smukec; manganov sulfat, sladila: acesulfam-K, saharin natrij, natrijev ciklamat; bakrov karbonat krom-(III)-klorid, kalijev jodid, natrijev moliobdat, natrijev selenat, cianokobalamin.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok! Hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu. Izdelek lahko pri prekoračenem dnevnem vnosu deluje odvajalno. Pri občutljivih osebah lahko magnezij, če ga zaužijemo preko 250 mg, deluje odvajalno.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje