Trgovina
Vaša košarica

Dr. Böhm Buča, tablete za ženske

Dr. Böhm Buča, tablete za ženske Prehrana in dopolnila
Dr. Böhm Buča, tablete za ženske
Dr. Böhm Buča, tablete za ženske z visokokakovostnimi rastlinskimi učinkovinami za mehur. Šibek mehur ima različne vzroke: Za razliko od moških so vzr..
Izbrano pakiranje:
30 tablet
Proizvajalec: Apomedica
14.13€
Brez DDV: 12.90€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tablete
Mesto uporabe sečila, mehur
Simptom/Problem vnetje, šibek mehur
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženske
Ključne beside buča, menopavza, mehur, sečila, medenično dno, starost

Dr. Böhm Buča, tablete za ženske z visokokakovostnimi rastlinskimi učinkovinami za mehur. 

Šibek mehur ima različne vzroke: Za razliko od moških so vzroki za pojav šibkega mehurja pri ženskah zapleteni in ne nujno odvisni od starosti. Tako obstaja cela vrsta dejavnikov, ki lahko povzročijo nastanek tipičnih težav. Najpogostejša od teh vzrokov sta šibkost medeničnega dna npr. zaradi nosečnosti in poroda ali oslabitev mišic mehurja npr. zaradi menopavze ali staranja. Pojavijo se simptomi povečanega uriniranja podnevi in ponoči kot tudi nehoteno uhajanje kapljic urina večinoma med telesno 

Prva 2 tedna vzemite 2x dnevno (zjutraj in zvečer) po 1 celo tableto z nekaj tekočine. Nato je za obdobje najmanj 3 mesecev priporočljivo jemanje 1 tablete dnevno, najbolje pred nočnim počitkom. Po potrebi lahko dolgoročno jemljete tudi 2 tableti dnevno. Dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestavine

na 1 tableto

na 2 tableti

izvleček štajerskih bučnih semen

400 mg

800 mg

izvleček soje

30 mg

60 mg

Alergeni: izvleček soje 4,47%. Brez laktoze, kvasa, glutena in umetnih barvil. Primerno za vegetarijance. Zaradi uporabe naravnih izvlečkov rastlin se lahko rahlo spremeni barva tablet, kar pa nima nobenega vpliva na kakovost izdelka.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in na sobni temepraturi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje