Trgovina
Vaša košarica

Dr. Böhm Buča, tablete za ženske

Dr. Böhm Buča, tablete za ženske Prehrana in dopolnila
Dr. Böhm Buča, tablete za ženske
Pogosto uriniranje podnevi in ponoči, kot tudi nehoteno uhajanje kapljic urina, večinoma med telesno obremenitvijo kot je športna aktivnost, smeh, kaš..
Izbrano pakiranje:
30 tablet
Proizvajalec: Apomedica
15.90€
Brez DDV: 14.52€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikatablete
Mesto uporabesečila, mehur
Simptom/Problemvnetje, šibek mehur
Ciljna skupinastarejši, odrasli, ženske
Ključne besidebuča, menopavza, mehur, sečila, medenično dno, starost

Pogosto uriniranje podnevi in ponoči, kot tudi nehoteno uhajanje kapljic urina, večinoma med telesno obremenitvijo kot je športna aktivnost, smeh, kašljanje ali kihanje so znaki oslabljenega mehurja oziroma oslabljenih mišic medeničnega dna. Mehur ni več ustrezno podprt in posledično urina ni mogoče dovolj dobro zadrževati. Vzrok teh težav je različen: nosečnost, porod, športna aktivnost, menopavza, staranje itd.

Ugodno delovanje bučnih semen na mehur je znan že več stoletij. Prehransko dopolnilo Dr. Böhm® Buča tablete za ženske vsebuje izvleček semen štajerske buče, ki s posebnimi vodotopnimi sestavinami podpira delovanje mehurja. Nahajajo se v delu brez maščobe in ne v olju bučnih semen. Za doseganje polnega potenciala sestavin iz visokokakovostnih bučnih semen je potrebno ustrezno odmerjanje. Koncentracija izvlečka v eni tableti ustreza 8 g bučnih semen, kar je približno 40 bučnih semen. Tabletam so dodani tudi dragoceni sojini izoflavoni (brez gensko spremenjene tehnologije).

Prednosti:

  • Podpora delovanju mehurja
  • Vsebuje visoko koncentriran, vodotopen izvleček semen štajerske oljne buče
  • Koncentracija izvlečka v eni tableti ustreza 8 g bučnih semen, kar je približno 40 bučnih semen
  • Kombiniran s sojinimi izoflavoni za dobro počutje žensk
  • Brez gensko spremenjene tehnologije

Odmerjanje in način uporabe: Prva dva tedna vzemite 2x dnevno (zjutraj in zvečer) po 1 celo tableto z nekaj tekočine. Nato je za obdobje najmanj treh mesecev priporočljivo jemanje 1 tablete dnevno, najbolje pred nočnim počitkom. Po potrebi lahko dolgoročno jemljete tudi 2 tableti dnevno. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.


Sestavine: Izvleček bučnih semen, sredstvo za povečanje prostornine celuloza, izvleček soje, sredstvo za povečanje prostornine karboksimetil celuloza, sredstvo za glaziranje šelak, barvilo karamel, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid, smukec in magnezijeve soli maščobnih kislin.

Sestava 1 tablete:

1 tableta

2 tableti

Izvleček štajerskih bučnih semen1

400 mg

800 mg

Izvleček soje2

30 mg

60mg


Extr.sem Cucurbuta peponis Styriacae sicc. 20:1, kar ustreza 8 g bučnih semen v tableti

 Standardiziran na najmanj 12 mg izoflavonov na tableto; ni gensko spremenjen


Brez laktoze*, kvasa, glutena in želatine. Primerno za vegetarijance.

*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)


Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje