Trgovina
Vaša košarica

Dr.Hauschka, intenzivna čistilna nega 01 (do 25. leta)

Dr.Hauschka, intenzivna čistilna nega 01 (do 25. leta) Kozmetika
Dr.Hauschka, intenzivna čistilna nega 01 (do 25. leta)
Dr.Hauschka, intenzivna čistilna nega 01 (do 25. leta) ki uravnava nečisto, mlado kožo. Za kožo pubertetnikov, ki je nagnjena k mozoljem in vnetjem..
Izbrano pakiranje:
40 ml
Proizvajalec: Dr.Hauschka
49.59€
Brez DDV: 40.65€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabe koža

Dr.Hauschka, intenzivna čistilna nega 01 (do 25. leta) ki uravnava nečisto, mlado kožo. Za kožo pubertetnikov, ki je nagnjena k mozoljem in vnetjem, je Intenzivna čistilna nega za kožo do 25 let učinkovita intenzivna nega. Drag kamen rodokorzit, srebro, marjetica, kapucinka, naravna termalna slana voda in destilat iz hamamelisa pospešujejo odpravljanje nečistoč in harmonizirajo kožo.

Stanje kože: Nečista, mastna koža, Občutljiva mešana koža in Mešana koža.
 
Kakovost
  • 100% naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE- in/ali BDIH
  • brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov
  • brez mineralnih olj, parabenov, silikonov in polietilen-glikola (PEG)
  • dermatološko testirana
  • brez poskusov na živalih -> dodatne informacije  
  • kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji
Nasveti: Program nege za nečisto kožo dopolnjujejo Krema za čiščenje, Tonik za obraz za mastno kožo, Parna kopel za obraz, Čistilna glinena maska, Maska za revitalizacijo in Negovalni stik za prekrivanje aken.

Water (Aqua), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Mineral Salts, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract1, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract1, Rhodochrosite1, Silver1, Alcohol, Lactose.¹ in rhythmitised dilution *from natural essential oils

Kožne celice se obnovijo v 28 dneh. V skladu s tem ritmom regeneracije je priporočljiva uporaba Intenzivne nege 01 kot 28-dnevna kura namesto osnovne tonizirajoče nege. Intenzivna čistilna nega za kožo do 25 let razvije svoj učinek najbolje, če jo uporabljate štirikrat na leto, kot spodbudo za zdravo kožo. Zjutraj in zvečer po čiščenju štiri do petkrat popršite obraz in druga prizadeta mesta ter nežno vtrite z dlanmi. Pakiranje 40 ml zadostuje za eno kuro.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje