Trgovina
Vaša košarica

Dr. Steinberger, Sok iz ameriške brusnice - 750 ml

Dr. Steinberger, Sok iz ameriške brusnice - 750 ml Prehrana in dopolnila
Dr. Steinberger, Sok iz ameriške brusnice - 750 ml
Dr. Steinberger, Sok iz ameriške brusnice - 750 ml je nerazredčen sok iz brusnic, nabranih v Severni Ameriki. Vsebuje 100 % delež sadja in ne vsebuje ..
Izbrano pakiranje:
750 ml
Proizvajalec: Dr. Steinberger
8.09€
Brez DDV: 7.39€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikasok
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemvnetje sečil, ledvični kamni, padec imunskega sistema
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci, nosečnice
Ključne besidesok, brusnica, imunski sistem, odpornost, vitamin C, antioksidant, holesterol
Dr. Steinberger, Sok iz ameriške brusnice - 750 ml je nerazredčen sok iz brusnic, nabranih v Severni Ameriki. Vsebuje 100 % delež sadja in ne vsebuje dodanega sladkorja.

Brusnice so takoj po obiranju stisnjene v stiskalnici. Tako pridobljen sok je napolnjen v steklenice brez dodane vode, sladkorja ali drugih dodatkov, zato mu pravimo matični sok. Skrbno izbrane surovine, poseben postopek stiskanja in polnjenja zagotavljajo visoko kakovost tega soka.
 
Zreli plodovi ameriške brusnice vsebujejo veliko vitamina C, vlaknine, magnezij in polifenolne antioksidante, ki naj bi ugodno vplivali na kardiovaskularni in imunski sistem. Ter brusnice že vrsto let uporabljajo za zdravljenje vnetij sečil. Plodovi in njihov sok vsebujejo učinkovine, ki zavirajo in preprečujejo razvoj E. Coli, bakterije, ki povzroča največ težav s sečili. Tanini, ki jih vsebuje brusnica, pa preprečujejo pritrjevanje bakterij na stene urinarnega trakta.  Brusnični sok prav tako učinkovit pri zdravljenju ledvičnih kamnov. Iz zrelih plodov izdelamo okusne napitke, sladice in marmelado, ki je odlična priloga k divjačinskim jedem.  Iz listov ameriške brusnice pripravimo zdravilni čaj, ki se prav tako svetuje pri težavah s sečili. Brusnica vsebuje tudi barvilo antocianin, ki daje plodovom rdečo barvo? To barvilo naj bi zmanjšalo nastajanje LDL (slabega) holesterola, pri sladkornih bolnikih pa naj bi zmanjšalo raven sladkorja v krvi.
Dnevno popijte 75 ml čistega soka ali pa ga poljubno razredčite z vodo. 

100 ml soka vsebuje:

energijska vrednost

88 kJ / 21 kcal

maščobe

< 0,1 g

— od tega nasičene maščobne kisline

< 0,05 g

ogljikovi hidrati

4,8 g

— od tega sladkorji (iz sadja)

4,8 g

prehranske vlaknine

0,1 g

beljakovine

0,1 g

sol

< 0,025 g


Sestavina: sok iz ameriške brusnice

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje