Trgovina
Vaša košarica

Ekofitoestrogen, kapsule

Ekofitoestrogen, kapsule Prehrana in dopolnila
Ekofitoestrogen, kapsule
Ekofitoestrogen, kapsule vsebujejo naravne sojine izoflavonoide in tako lahko pomagajo pri lajšanju menopavzalnih težav. Vsebujejo še inulin, ki deluj..
Izbrano pakiranje:
30 kapsul
Proizvajalec: Medis
10.58€
Brez DDV: 9.66€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem menopavza, nervoza, razdražljivost, vročinski oblivi
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženska
Ključne beside menopavza, naravni izdelek, nervoza, razdražljivost, vročinski oblivi, motnje spanja

Ekofitoestrogen, kapsule vsebujejo naravne sojine izoflavonoide in tako lahko pomagajo pri lajšanju menopavzalnih težav. Vsebujejo še inulin, ki deluje kot prebiotik in pripomore k rasti človeku koristnih črevesnih bakterijskih kultur.  Kapsule Ekofitoestrogen so v celoti naravnega izvora.

Ženskam v menopavzi, ki imajo vročinske oblive, so nervozne in razdražljive, se znojijo, imajo motnje spanja, so brezvoljne in imajo neurejeno prebavo v času menopavze ni lahko - zato je Ekofitoestrogen, ki predstavlja uravnotežen prehod v menopavzo lahko rešitev. Menopavza je povsem naraven proces, ki nastopi okoli 45 leta starosti. Ženska lahko za lajšanje simptomov tega obdobja veliko naredi zase kar sama. 

 

1 kapsula na dan

Količinska sestava dnevnega odmerka (1 kapsula):

  • 130,5 mg inulin
  • 50,0 mg izoflavonoidi (daidzein, daidzin, genistein, genistin in ostali) 

Sestavine: Inulin, sojin ekstrakt, hidroksipropilmetil celuloza (E464), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, barvilo: titanov dioksid.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pred sočasnim jemanjem drugih vitaminskih, vitaminsko mineralnih in/ali mineralnih izdelkov se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ekofitoestrogen ni primeren za nosečnice, doječe matere ter otroke in mladostnike do 14. leta.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje