Trgovina
Vaša košarica

Epicyn, hidrogel za zdravljenje svežih brazgotin

Epicyn, hidrogel za zdravljenje svežih brazgotin Pripomočki in zaščita
Epicyn, hidrogel za zdravljenje svežih brazgotin
Epicyn je generacija hidrogelov, ki vsebujejo protivnetne in protimikrobne učinke za zdravljenje starih in novih brazgotin. Gel je enostaven za upo..
Izbrano pakiranje:
45 g
18.86€
Brez DDV: 15.46€
  • Zaloga: Na zalogi
Epicyn je generacija hidrogelov, ki vsebujejo protivnetne in protimikrobne učinke za zdravljenje starih in novih brazgotin. Gel je enostaven za uporabo in se hitro vpije v kožo, da začne proces celjenja. Ni lepljiv in nima znanih stranskih učinkov. Idealen za brazgotine na obrazu in vratu.
 
Pozitivni učinki hidrogela za brazgotine Epicyn™:
- ›protivnetni in antibakterijski učinek
- ›pH nevtralno
 
›Popolnoma varen pri uporabi okoli ust, oči in nosu ›ni strupen, ni citotoksičen ›ne draži, ›enostaven za uporabo.
 
Klinično dokazano pomaga zmanjšati rdečico, trdoto, izbokline, ublaži srbenje in bolečine povezane z brazgotinami. Epicyn™ pomaga zmehčati, poravnati in zgladiti brazgotine, obenem pa zmanjša spremembe barve kože in srbenje.
 

Če je zaščitno tesnilo/pokrovček poškodovano, izdelka ne uporabljajte. Samo za zunanjo uporabo, ni za injiciranje. Izogibajte se direktnemu kontaktu z očmi, sluznicami, opeklinami tretje stopnje in odprtimi ranami. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na polidimetilsiloksan. Ne uporabljajte Hidrogel Epicyna™v kombinaciji z drugimi topičnimi izdelki brez posveta z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru globokih ali hujših ran, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom Če se pojavijo znaki okužbe, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V kolikor opazite katerekoli neželene učinke, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta. Shranjujte nedosegljivo otrokom. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Izdelek je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate uporabljati pazljivo in skrbno, da vam bo najbolje koristilo.

Namen uporabe:
HidrogelEpicyn™je indiciran kot dodatek pri procesu zdravljenja ran, ki se ne morejo zaceliti brez pomoči v fazi celjenja. Hidrogel Epicyn™je učinkovit pri zdravljenju in zmanjšanju novih in obstoječih hipertrofičnih in keloidnih brazgotin. Hidrogel Epicyn™pomaga pri vlaženju ter ustvarja zaščitno prevleko na brazgotinah pred fizičnimi, kemičnimi in mikrobnimi stiki.

Navodila za uporabo:
Hidrogel Epicyn™je pripravljen za uporabo brez mešanja ali redčenja. Uporabite oz. nanesite ga trikrat dnevno. Zdravljenje: Prizadeto kožo očistite z vodo po navodilih zdravnika ali farmacevta. Kožo osušite. Na prizadeto kožo nanesite tanek sloj Hidrogel Epicyna™ ter ga nežno vtrite, dokler ni enakomerno porazdeljen.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Newsletter

* E-mail: