Trgovina
Vaša košarica

Ercefilm, vodoodporni transparentni film za rane v pršilu

Ercefilm, vodoodporni transparentni film za rane v pršilu Pripomočki in zaščita
Ercefilm, vodoodporni transparentni film za rane v pršilu
Ercefilm je transparentni film v pršilu, ki omogoča prehajanje hlapov in zraka, dovoljuje koži dihanje, istočasno pa je vodoodporen, elastičen in me..
Izbrano pakiranje:
150 ml
Proizvajalec: Peters Surgical
11.74€
Brez DDV: 10.72€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Simptom/Problem antiseptik
Ercefilm je transparentni film v pršilu, ki omogoča prehajanje hlapov in zraka, dovoljuje koži dihanje, istočasno pa je vodoodporen, elastičen in mehak. Omogoča tuširanje in kopanje, ne poškoduje se niti na bolj izpostastavljenih mestih kot so pregibi.  Kožo ščiti pred ponovnimi infekcijami, pri čimer niti kopanje in tuširanje z vodo ter šamponom ne zmanjšata učinkovitosti Ercefilma.
 
Ercefilm deluje antibakterijsko, čeprav ne vsebuje antiseptika. Rezultati kliničnih testiranj  dokazujejo, da Ercefilm ne povzroča alergijskih reakcij. Ercefilm zamenjuje klasični obliž/povoj. Namenjen je za zaščito površinskih ran, manjših zaprtih kirurških ran, ureznin, odrgnin, ran po odstranitvi šivov, lažjih opeklin. Prozornost filma omogoča spremljanje rane. Pričvrsti zavoj in omogoča tuširanje (zavoj + ercefim). Pršila ne uporabljajte pri umazanih ranah, na sluznici, globokih ranah ranah ali opeklinah.
 

Pred vsako uporabo pretresite embalažo, jo obrnite z nastavkom za pršenje navzdol, popršite suho in čisto kožo z razdalje do 10 cm. Pršilo odstranite z luščenjem, s tamponom namočenim v eter ali 90 % alkoholom. Shranjujte v suhem prostoru (15 – 25° C), ne inhalirajte, pazite, da pršilo ne pride v kontakt z očmi, ne izpostavljajte pršila temperature nad 50°C, izdelka ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 18 mesecev. Hranite izven dosega otrok.

Polyméthacrylate d'éthoxy éthyle, Acétate d'éthyle, Ethanol, Propulseur agréé.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje