Trgovina
Vaša košarica

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h Kozmetika
Eucerin intenzivni sprej 72 h
Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..
Izbrano pakiranje:
30 ml
Proizvajalec: Eucerin
12.54€
Brez DDV: 10.28€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikasprej
Mesto uporabekoža, telo, roke
Simptom/Problempotenje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidedeodorant, suha koža, draženje, vnetje, alergija, rdečica, potenje
Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetnega telesnega vonja ter do 72 ur zagotavlja suh občutek na koži.  Z edinstveno kombinacijo sestavin z aluminijevimi klorohidrati in aluminijevim kloridom učinkovito zmanjša prekomerno potenje in neprijeten telesni vonj z zgolj štirimi sestavinami, ki jih koža dobro prenaša. Deodorant zelo učinkovito zmanjša močno potenje in neprijeten telesni vonj, posebej primeren za uporabo pa je pri prekomernem potenju, hiperhidrozi in potenju zaradi stresa. Deodoranti Eucerin nudijo rešitev z znanstveno formulo, ki zagotavlja učinkovitost, obenem pa jih koža dobro prenaša.
Zvečer izdelek nanesite na čisto, suho in nerazdraženo kožo. Prve tri dni ga uporabite vsak večer, nato pa vsak drugi večer oziroma po potrebi.
Sestava. voda, aluminijev klorohidrat, alumiijev klorid, parfum.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje