Eucerin Ultra Sensitive, fluid za normalno do mešano kožo

Kratek opis
Blagovna znamka Eucerin
Oblika krema
Mesto uporabe obraz , koža
Simptom/Problem mešana koža , občutljiva koža , draženje , rdečica
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside pomirja , mešana koža , občutljiva koža , draženje , rdečica

21.38 €21.38
Redna cena €22.05 Prihranek €0.66

Eucerin Ultra Sensitive, fluid za normalno do mešano kožo s sestavino Symsitive*. Dnevna in/ali nočna krema za takojšnje udobje kože in pomiritev močne občutljivosti.  Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo pomagata uravnavati tri stalne dejavnike pri zelo občutljivi koži: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja. Pri razvoju linije proti rdečici in linije UltraSENSITIVE je Eucerin ubral celovit pristop k negi kože, ki vpliva na trikotnik zelo občutljive kože in tako razvil izdelke za vse potrebe.

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo pomagata uravnavati tri stalne dejavnike pri zelo občutljivi koži: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja. Pri razvoju linije proti rdečici in linije UltraSENSITIVE je Eucerin ubral celovit pristop k negi kože, ki vpliva na trikotnik zelo občutljive kože in tako razvil izdelke za vse potrebe.

Za takojšnje in dolgotrajno udobje kože, optimalno vlaženje in zmanjšanje draženja izdelek nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na dobro očiščen obraz.

Sensitive: Aqua   Squalane   Glicerin   Pentylene Glycol   Methylpropanediol   Tapioca Starch   Arginine HCL   Cetearyl Alcohol   4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer   Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer   Sodium Carbomer   Caprylyl Glycol  


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki