Trgovina
Vaša košarica

Eucerin Ultra Sensitive, krema za suho kožo

Eucerin Ultra Sensitive, krema za suho kožo Kozmetika
Eucerin Ultra Sensitive, krema za suho kožo
Eucerin Ultra Sensitive, krema za suho kožo s sestavino Symsitive*. Dnevna in nočna krema, ki vsebujeta SymSitive*, za suho, zelo občutljivo kožo. ..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Eucerin
26.32€
Brez DDV: 21.58€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakrema
Mesto uporabeobraz, koža
Simptom/Problemsuha koža, občutljiva koža, rdečica
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidesuha koža, nega, obraz, vlaži, rdečica

Eucerin Ultra Sensitive, krema za suho kožo s sestavino Symsitive*. Dnevna in nočna krema, ki vsebujeta SymSitive*, za suho, zelo občutljivo kožo.  Eucerin je razvil dve liniji za zelo občutljivo kožo – linijo proti rdečici in linijo UltraSENSITIVE –, ki delujeta na tri znake in simptome, ki spremljajo to stanje kože: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja. Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo nudita celovit pristop k negi kože, ki vpliva na vse simptome v tem trikotniku zelo občutljive kože.

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo je priporočljiva za zelo občutljivo kožo, pri kateri je glavni simptom neprijeten občutek s pekočo bolečino, skelenjem ali srbečico, toda brez vidnih znakov rdečine. Krema, ki jo nanesete po čiščenju kože, deluje blažilno in takoj pomiri suho, zelo občutljivo kožo na obrazu, vratu in dekolteju ter s tem poskrbi za dolgotrajno udobje in zaščito kože. Obenem posebni voski v kremi kožo nahranijo in navlažijo.
Ker je za zelo občutljivo kožo značilna oslabljena bariera, čutilna vlakna pod njo hitreje in veliko močneje reagirajo na povzročitelje stresa. To draženje povzroči neprijetne občutke in rdečino, ki so značilni za zelo občutljivo kožo. Ta bogata pomirjajoča formula vsebuje SymSitive*, prvo aktivno dermokozmetično sestavino, ki učinkuje na izvor hiperreaktivnosti. SymSitive* učinkovito deluje kot regulator občutljivosti, tako da zmanjša aktivacijo občutljivih čutilnih vlaken v povrhnjici.Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo takoj pomiri zelo občutljivo suho kožo, z redno uporabo pa pomaga zaščititi bariero in izboljšati tolerančni prag kože.Tako kot vsi drugi izdelki iz linij Eucerin za zelo občutljivo kožo ima tudi Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo embalažo, ki preprečuje kontaminacijo. Poleg tega vsebuje le omejeno število sestavin, kar zagotavlja večjo čistost in manjše tveganje za reakcije kože.* = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Izdelek vsak dan zjutraj in/ali zvečer nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte ter ga nežno vmasirajte.

Sestavine: Aqua, Glicerin, Butyrospermum Parkii Butter, Pantenol, Cetyl Palmitate, Methyl Palmitate, Olus Oil, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Polyacrylate, Arginine HCL, 4-t-Butylcyclohexanol (Trans-Isomer), Caprylyl Glycol

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje