Trgovina
Vaša košarica

Favn, kakavovo maslo - BIO

Favn, kakavovo maslo - BIO Kozmetika
Favn, kakavovo maslo - BIO
Favn, kakavovo maslo - BIO  Izredno kakovostno BIO kakavovo maslo je idealno za nego kože, pripravo naravnega domačega mila ali kot kakovostna suro..
Izbrano pakiranje:
80 g
Proizvajalec: Favn
8.80€
Brez DDV: 7.21€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika maslo
Mesto uporabe koža, telo
Simptom/Problem suha koža, občutljiva koža
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside masaža, kakavovo maslo, suha koža, občutljiva koža, BIO

Favn, kakavovo maslo - BIO  Izredno kakovostno BIO kakavovo maslo je idealno za nego kože, pripravo naravnega domačega mila ali kot kakovostna surovina za pripravo kozmetike. Zaradi vonja po čokoladi je primerno za aromaterapevtske masaže. Kožo navlaži in ohranja njeno prožnost ter jo ščiti pred zunanjimi vplivi.

Kakavovo maslo se topi pri 38 °C in je manj voljno kot na primer karitejevo maslo. Pred uporabo za vtiranje v kožo priporočamo, da ga delno ogrejete z uporabo vodne kopeli. Tako se kakavovo maslo zmehča in se ga nato lažje vtira. Maslo v ponudbi je 100 % naravno, pripravljeno iz kakavovega semena po naravnem mehanskem postopku, brez uporabe topil in drugih škodljivih kemijskih postopkov. Tako maslo ohrani vse koristne vitamine in hranilne snovi. Kakavovo maslo v ponudbi je v obliki peletov (opilkov) in je zato enostavno za uporabo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje