Trgovina
Vaša košarica

Favn Karitejevo maslo - BIO

Favn Karitejevo maslo - BIO Kozmetika
Favn Karitejevo maslo - BIO
Favn Karitejevo maslo - BIO visoke kakovosti je primerno za nego nežne in občutljive kože. Primerno je tudi za otroško kožo. Lahko se uporablja za pri..
Izbrano pakiranje:
150 ml
Proizvajalec: Favn
10.57€
Brez DDV: 8.66€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika maslo
Mesto uporabe koža, telo, obraz
Simptom/Problem suha koža, občutljiva koža
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci, dojenčki
Ključne beside masaža, nega, vlaži, suha koža, občutljiva koža, dojenčkova koža, kozmetika

Favn Karitejevo maslo - BIO visoke kakovosti je primerno za nego nežne in občutljive kože. Primerno je tudi za otroško kožo. Lahko se uporablja za pripravo naravnih domačih mil in za izdelavo domače kozmetike.

Karitejevo maslo je topno pri približno 28 °C in se ob stiku s kožo hitro topi, zato je idealno za uporabo pri masaži. Dobro se meša s kakavovim, mangovim in babasu maslom. Z dodatkom kakavovega masla je končna mešanica trša in ima višje tališče. Za mehkejšo končno konsistenco in topnost pri nižji temperaturi pa priporočamo babasu maslo, ki ima tališče pri 24 °C. Za dosego kakovostnih mešanic brez grudic priporočamo topljenje in temperiranje z uporabo vodne kopeli pri temperaturi, nižji od 40 °C. Karitejevo maslo je pridelano po strogih standardih BIO certifikata, brez uporabe kemikalij in zdravju škodljivih snovi ter presega vse zahtevane parametre kakovosti. Ni testirano na živalih.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje