Trgovina
Vaša košarica

Fermental Max, kapsule

Fermental Max, kapsule Prehrana in dopolnila
Fermental Max, kapsule
Fermental Max, kapsule so prehransko dopolnilo s kombinacijo probiotičnega seva Bacillus coagulans, vitaminov B skupine, aloe vere in prebiotičnih vla..
Izbrano pakiranje:
20 kapsul
Proizvajalec: ESI
10.66€
Brez DDV: 9.73€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe prebavila, črevesje
Simptom/Problem alergija, driska, dieta, odpornost, vnetje, zaprtje, prebava
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside dopolnilo, vitamini, imunski sistem, probiotiki
Fermental Max, kapsule so prehransko dopolnilo s kombinacijo probiotičnega seva Bacillus coagulans, vitaminov B skupine, aloe vere in prebiotičnih vlaknin fruktooligosaharidov. Vitamina B6 in B12 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Koristne bakterije potrebujejo za svoj obstoj hrano. Hrana črevesne flore so prebiotiki, živila, ki spodbujajo rast probiotikov v debelem črevesju.
Na trgu se probiotiki pojavljajo večinoma v dveh oblikah, in sicer kot dodatek k živilom, najpogosteje v fermentiranih mlečnih izdelkih, tako imenovana funkcionalna hrana, ki vsebuje prebiotike, ki spodbujajo rast probiotikov in kot prehranska dopolnila v obliki kapsul ali tekočin, ki morajo izpolnjevati merila o varnosti in učinkovitosti.
Izdelki iz linije NeoFermental vsebujejo edinstveno kombinacijo aloe vere, mlečnokislinskih bakterij in vitaminov skupine B. 
1 kapsula na dan, zaužita z veliko vode. 

 

Fruktooligosaharidi (glukoza, fruktoza, saharoza), polulan, polnilo: mikrokristalična celuloza,  Bacillus coagulans LMG S-24828, maltodekstrin, gel aloe vere (Aloe barbadensis Mill.) 200/1, sredstvo proti sprijemanju: rastlinski magnezijev stearat, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B12, želirno sredstvo: karagenan, kalijev klorid.
 
Izdelek ne vsebuje glutena in alergenov.

Vsebnost:

 

na kapsulo

na 100 g

%PDV/ RDA* za kapsulo

Vitamin B2

1,4 mg

0,35 g

100

Vitamin B6

1,4 mg

0,35 g

100

Vitamin B1

1,1 mg

0,275 g

100

Vitamin B12

2,5 µg

0,625 mg

100

Bacillus coagulans

2 milijardi spor

500 milijard spor

 

Fruktooligosaharidi

150 mg

37,5 g

 

Aloe vera 200/1

20 mg

5 g

 


*PDV/RDA: priporočen dnevni vnos

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Proizvod hranite na suhem, pri sobni temperaturi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje