Trgovina
Vaša košarica

FertilUp za moške, kapsule

FertilUp za moške, kapsule Prehrana in dopolnila
FertilUp za moške, kapsule
FertilUp za moške, kapsule je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz kombinacije vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (..
Izbrano pakiranje:
60 kapsul
Proizvajalec: FertilUp
28.31€
Brez DDV: 25.85€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapsule
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemneplodnost
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški
Ključne besiderazmnoževanje, plodnost, vitamini, minerali, imunski sistem, antioksidant

FertilUp za moške, kapsule je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz kombinacije vitaminov in mineralov, ki imajo vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (cink), uravnavanju delovanja hormonov (vitamin B6) ter nastajanju semenčic (selen) in hkrati prispevajo k delovanju imunskega sistema (vitamin B6).

Moška neplodnost predstavlja tretjino razlogov za neplodnost parov. Povezana je predvsem z motnjami v spermatogenezi (proces nastanka in zorenja semenčic), ki se kažejo v nižjem številu in koncentraciji semenčic, slabši gibljivosti in morfologiji. Za zagotovitev optimalnih pogojev spermatogeneze telo potrebuje izbrane vitamine in minerale. Z vnosom le-teh pripomoremo k optimiziranju procesa razvoja, nastanka in zorenja semenčic. Sam proces spermatogeneze traja približno 12 tednov, zato priporočamo uživanje FertilUp za moške vsaj 12 tednov oziroma do oploditve. FertilUp za moške svetujemo moškim, ki želijo povečati število, koncentracijo in gibljivost semenčic ter izboljšati morfologijo. FertilUp za moške ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju (cink), uravnavanju hormonov (vitamin B6) ter nastajanju semenčic (selen). Plodnost moških se odraža prav v kvaliteti semena in sicer so ključne lastnosti: število spermijev; večja kot je količina spermijev, večja je verjetnost za oploditev jajčeca, zadostna gibljivost semenčic; gibljivost spermiju omogoča, da lažje pripotuje do jajčeca in ga oplodi, dobra morfologija semenčic; za lažjo oploditev je pomembna prava oblika ter velikost semenčic.

  • Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti.
  • Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Cink ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju. Prav tako prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi in ima vlogo pri delitvi celic.
  • Selen ima vlogo pri nastajanju semenčic, ki so ključne za moško plodnost.
  • Vitamin B6 ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov in delovanju imunskega sistema.
  • Jod ima vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov in normalnem delovanju ščitnice.
  • FertilUp za moške ne vsebuje umetnih barvil ali konzervansov.

Navodila za uporabo: vzemite dve kapsuli FertilUp dnevno po obroku (eno zjutraj ter drugo zvečer) s tekočino. Ne uživajte skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili oz. zdravili za povečanje plodnosti. Kapsule FertilUp uživajte vsakodnevno brez premora. Za optimalne rezultate uživajte FertilUp za moške vsaj 3 mesece. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: dnevni odmerek (2 kapsuli)

% RDA*

Vitamin A

1500 mcg

188 %

Vitamin C

180 mg

300 %

Vitamin D

10 mcg

200 %

Vitamin E

30 mg

300 %

Vitamin B1

1,5 mg

136 %

Vitamin B2

1,7 mg 

121 %

Vitamin B3

20 mg

125 %

Vitamin B6

2 mg

143 %

Folna kislina

400 mcg

200 %

Vitamin B12

9 mcg

360 %

Pantotenska kislina

10 mg

167 %

Jod

150 mcg

100 %

Magnezij

120 mg

32 %

Cink

15 mg

100 %

Selen

100 mcg

182 %

Baker

2 mg

200 %

Mangan

2 mg

100 %

Krom

120 mcg

300 %

* PDV: priporočen dnevni vnos.

Sestavine: Vitamin C, maca v prahu, magnezij, izvleček iz grozdnih pečk, L-karnitin, CoQ10, vitamin E, vitamin B3, cink, pantotenska kislina, mangan, baker, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin A, Folna kislina, jod, krom, selen, vitamin D3, vitamin B12, silicijev dioksid (E550), celuloza (mikrokristalin), magnezijev stearat.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. V primeru poškodovane ali nepopolne embalaže prehranskega dopolnila ne zaužijte. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte zaščiteno pred vlago in svetlobo pri temperaturi do 25° C. Serijska številka in rok uporabnosti (uporabno najmanj do) sta odtisnjena na spodnjem delu embalaže.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje