Trgovina
Vaša košarica

FidiCalcium 600, šumeče tablete

FidiCalcium 600, šumeče tablete Prehrana in dopolnila
FidiCalcium 600, šumeče tablete
FidiCalcium 600, šumeče tablete vsebujejo 600 mg čistega kalcija v obliki kalcijevega karbonata. Kalcij je v organizmu potreben za ohranjanje zdravih ..
Izbrano pakiranje:
20 šumečih tablet
Proizvajalec: Fidimed
6.70€
Brez DDV: 6.12€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika šumeče tablete
Mesto uporabe kosti, zobje, mišice, organizem
Simptom/Problem krhke kosti, mišični krči, utrujenost, izčrpanost
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside minerali, dopolnilo, kalcij, krhke kosti, mišični krči, utrujenost, izčrpanost

FidiCalcium 600, šumeče tablete vsebujejo 600 mg čistega kalcija v obliki kalcijevega karbonata. Kalcij je v organizmu potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob, prispeva pa tudi k delovanju mišic, normalnemu prenosu živčnih impulzov in strjevanju krvi ter sproščanju energije pri presnovi, normalnemu delovanju prebavnih encimov ter pri delitvi in specializaciji celic.

Uporaba in odmerjanje: Enkrat do dvakrat dnevno po eno šumečo tableto popolnoma raztopite v velikem kozarcu vode, premešajte in popijte, najbolje po jedi. Osvežujoč napitek ima prijeten okus pomaranče.

Sestavine: kislina: citronska kislina, kalcijev karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, maltodekstrin, sladili: natrijev ciklamat in natrijev saharinat, sredstvo za uravnavanje prostornine: sorbitol, aroma pomaranče, barvili: betakaroten in betalain.

 Ena šumeča tableta FidiCalcium 600 vsebuje:

 

*PDV 

 kalcij

600 mg 

75 % 

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

Plastenko s šumečimi tabletami shranjujte pri sobni temperaturi, dobro zaprto in zaščiteno pred vlago. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje