Trgovina
Vaša košarica

Fidivit OCULI, kapsule

Fidivit OCULI, kapsule Pripomočki in zaščita
Fidivit OCULI, kapsule
Fidivit OCULI, kapsule je premišljen izbor mikrohranil za zdrave oči. Vitamin A in DHA imata vlogo pri ohranjanju vida. Koristni učinek se doseže z dn..
Izbrano pakiranje:
30 + 30 kapsul
Proizvajalec: Fidimed
14.43€
Brez DDV: 13.18€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem slabovidnost
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside vitamini, kri, slabovidnost, minerali, omega-3, DHA

Fidivit OCULI, kapsule je premišljen izbor mikrohranil za zdrave oči. Vitamin A in DHA imata vlogo pri ohranjanju vida. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHA. Cink ima vlogo pri ohranjanju vida in pri presnovi vitamina A. Vitamina C in E imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, vitamin C pa prispeva tudi k delovanju živčevja ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Zeaksantin in lutein sta karotenoidna pigmenta, prisotna v mrežnici. V večji količini sta prisotna v zelenjavi, bogat vir obeh pigmentov pa sta ohrovt in špinača. Omega-3 DHA (dokozaheksaenojska kislina) je esencialna nenasičena maščobna kislina, zato jo moramo v organizem vnesti s hrano. Bogat vir omega-3 (EPA in DHA) so nekatere ribe iz mrzlih morij (tune, losos, skuše ...). FidiVit® Oculi vsebuje klinično preverjen lutein (FloraGlo® lutein) z dobro biorazpoložljivostjo (absorpcijo v kri). Oči so okno v naše zdravje. Ohranimo vid s FidiVit® Oculi. 

Uporaba in odmerjanje: svetujemo, da zaužijete eno trdo kapsulo FidiVit® Oculi in eno mehko kapsulo FidiVit® Oculi DHA na dan, najbolje ob jedi in z nekaj tekočine.

Sestavine v trdi kapsuli FidiVit® Oculi: sredstvo za povečanje prostornine: koruzni škrob, askorbinska kislina (vitamin C), FloraGlo® lutein, želatina, D‑alfa‑tokoferil acetat (vitamin E), cinkov oksid, voda, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, retinil acetat (vitamin A), barvilo: titanov dioksid.

Sestavine v mehki kapsuli FidiVit® Oculi DHA: ribje olje EPAX 1050 TG, želatina, glicerol, voda.

 Ena trda kapsula FidiVit® Oculi vsebuje:

 

*PDV 

 vitamin A

680 μg 

85 % 

 vitamin E

20 mg 

167 % 

 vitamin C

120 mg 

150 % 

 cink

15 mg 

150 % 

 

 

 

 lutein

10 mg 

 zeaksantin

600 μg 

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

 Ena mehka kapsula FidiVit® Oculi DHA vsebuje:

 

*PDV 

 dokozaheksaenojska kislina (DHA)

250 mg 

- 

Izdelek shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiten pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje