Trgovina
Vaša košarica

Filorga C-recover, vitaminski koncentrat

Filorga C-recover, vitaminski koncentrat Kozmetika
Filorga C-recover, vitaminski koncentrat
Filorga C-recover, vitaminski koncentrat je vitaminski tretma, namenjen utrujeni koži brez sijaja. Pomaga v boju proti oksidaciji in stresu, ter zma..
Izbrano pakiranje:
3 x 10 ml
Proizvajalec: Filorga
53.47€
Brez DDV: 43.83€
  • Zaloga: Na zalogi

Filorga C-recover, vitaminski koncentrat je vitaminski tretma, namenjen utrujeni koži brez sijaja. Pomaga v boju proti oksidaciji in stresu, ter zmanjša posledice, ki jih staranje pusti na koži.

Kot močan antioksidant, vitamin C, stimulira nastajanje kolagena in daje koži naraven sijaj, polisaharidi kožo vlažijo in NCTF kožo revitalizira in deluje proti staranju. Vsebuje izredno koncentriran, čisti vitamin C (8%), stabilnost in učinkovitost, sta še posebej prilagojena embalaži.
Utrujenost je odstranjena in polt je ponovno sijoča.
Močno pritisnite belo kapico, tako sprostimo čisti vitamin C v prahu. Močno pretresite stekleničko, da se zmes homogeno premeša. Nato odstranite belo kapico in jo nadomestiti s kapalko. Serum uporabljajte enotno po celem obrazu pred dnevno kremo (v poletnih mesecih zaradi vročega sonca, se priporoča uparaba v večernih urah, pred nočno kremo). Izogibajte se predela okoli oči in odprtih ran.
 
Uporaba po odprtju: Po odprtju hraniti v hladilniku in uporabite v roku 7 dni. Zdravljenje traja 21 dni, ustreza celičnemu ciklu obnovljanja kože.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje