Trgovina
Vaša košarica

Filorga Hyal-Defence, serum

Filorga Hyal-Defence, serum Kozmetika
Filorga Hyal-Defence, serum
Filorga Hyal-Defence, serum je za zaščito in ponovno sintezo hialuronske kisline. Ščiti hialuronsko kislino pred encimom hialuronidazo in delovan..
Izbrano pakiranje:
30 ml
Proizvajalec: Filorga
53.50€
Brez DDV: 43.85€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabekoža

Filorga Hyal-Defence, serum je za zaščito in ponovno sintezo hialuronske kisline. 

Ščiti hialuronsko kislino pred encimom hialuronidazo in delovanjem prostih radikalov. Z zadrževanje hialuronske kisline v dermisu ohranja mladosten izgled kože ter jo ščiti pred delovanjem prostih radikalov. Serum ima trojno delovanje: zavira aktivnost encima hialuronidaze, ki je odgovoren za razgradnjo hialuronske kisline, deluje antioksidativno – ščiti hialuronsko kislino pred oksidacijo in prostimi radikali (posledica onesnaženosti okolja in UV sevanja) ter nudi učinek polnjenja (vsebuje aktivne sestavine, ki stimulirajo sintezo elastina, kolagena in hialuronske kisline).

Zjutraj in zvečer nanesite na obraz pred uporabo kreme. Vsebuje kronosfere, ki postopno sproščajo hialuronsko kislino in NCTF. Če serum uporabljate po tretmaju s filerji, se podaljša njihov učinek.

Glavne sestavine: NCTF kompleks, ki ga sestavlja 55 aktivnih sestavin (vitamini, aminokisline, koencimi, nukleinske baze, minerali in antioksidanti), ki delujejo sinergijsko – obnovijo kožo s stimulacijo fibroblastov. Izvleček plavice zavira delovanje hialuronidaze (encim, ki razgrajuje hialuronsko kislino), antioksidativni kompleks ščiti hialuronsko kislino pred oksidacijo in prostimi radikali ter derivati sladkorja, ki povečajo naravno sintezo hialuronske kisline v koži.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje