Trgovina
Vaša košarica

Filorga Iso-structure, učvrstitvena dnevna krema za zrelo in povešeno kožo

Filorga Iso-structure, učvrstitvena dnevna krema za zrelo in povešeno kožo Kozmetika
Filorga Iso-structure, učvrstitvena dnevna krema za zrelo in povešeno kožo
Filorga Iso-structure, učvrstitvena dnevna krema za zrelo in povešeno kožo z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino vrača koži tonus in čvrstost...
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Filorga
65.22€
Brez DDV: 53.46€
  • Zaloga: Na zalogi

Filorga Iso-structure, učvrstitvena dnevna krema za zrelo in povešeno kožo z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino vrača koži tonus in čvrstost.

Iso-structure učvrstitvena dnevna krema. Glavne sestavine: NCTF kompleks in hialuronska kislina delujeta s prekursorjem laminina 5, tako da obnavljata dermo-epidermalno vezivno tkivo in preprečujeta izgubo čvrstosti. Semena jabolk (bogata s fitohormoni) povečujejo elastičnost in voljnost epidermisa. Rezultati: vrača koži čvrstost, preprečuje povešenost kože, zapolnjuje gubice in preoblikuje linije obraza. Obrazu povrne polnost, koža je gladka.

Filorga je prva francoska dermokozmetična linija z anti-age izdelki izdelana v sodelovanju z estetsko medicino. Kar pomeni, da vsak izdelek vsebuje njihovo ekskluzivno formulo (hialuronska kislina + kompleks NCTF s 55-imi aktivnimi sestavinami), ki se načeloma uporablja s kozmetičnimi injekcijami za različne tretmaje. Vsi izdelki iz anti-age linije Filorga vsebujejo NCTF® kronosfere - večplastne nanosfere, ki transportirajo hialuronsko kislino velike molekularne mase in NCTF® kompleks s 55 sestavinami za revitalizacijo (vitamini, minerali, aminokisline, koencimi, nukleinske baze) v globlje plasti, kjer jih postopoma sproščajo s svojim raztapljanjem in tako nudijo ciljno in dolgotrajno anti-age delovanje. Hialuronska kislina in NCTF®, ki sta identična s tistima v Filorga estetski mezoterapiji, stimulirata fibroblaste in ščitita kožo pred prostimi radikali.

Nanesite zjutraj na očiščeno kožo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje