Trgovina
Vaša košarica

Filorga Meso-Mask, maska za zgladitev gub, zdravo in bleščečo polt

Filorga Meso-Mask, maska za zgladitev gub, zdravo in bleščečo polt Kozmetika
Filorga Meso-Mask, maska za zgladitev gub, zdravo in bleščečo polt
Filorga Meso-Mask, maska za zgladitev gub, zdravo in bleščečo polt z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino. Meso-mask maska za zgladitev gub za ..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Filorga
46.26€
Brez DDV: 37.91€
  • Zaloga: Na zalogi

Filorga Meso-Mask, maska za zgladitev gub, zdravo in bleščečo polt z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino. 

Meso-mask maska za zgladitev gub za zdravo in bleščečo polt zmanjšuje gube in znake utrujenosti na koži. Glavne sestavine: NCTF kompleks stimulira celični metabolizem in sintezo kolagena. Izoliran polisaharid iz rastline rhamnose, ki blaži draženje ter enakomerno osvetli polt. Rezultat: koncept mezo-maske je zasnovan na osnovi tretmajev mezoterapije v zdravniški ordinaciji. Koža je bolj napeta, sijoča, zdrava in sveža. Učinek mezoterapije v obliki maske.

Filorga je prva francoska dermokozmetična linija z anti-age izdelki izdelana v sodelovanju z estetsko medicino. Kar pomeni, da vsak izdelek vsebuje njihovo ekskluzivno formulo (hialuronska kislina + kompleks NCTF s 55-imi aktivnimi sestavinami), ki se načeloma uporablja s kozmetičnimi injekcijami za različne tretmaje. Vsi izdelki iz anti-age linije Filorga vsebujejo NCTF® kronosfere - večplastne nanosfere, ki transportirajo hialuronsko kislino velike molekularne mase in NCTF® kompleks s 55 sestavinami za revitalizacijo (vitamini, minerali, aminokisline, koencimi, nukleinske baze) v globlje plasti, kjer jih postopoma sproščajo s svojim raztapljanjem in tako nudijo ciljno in dolgotrajno anti-age delovanje. Hialuronska kislina in NCTF®, ki sta identična s tistima v filorga estetski mezoterapiji, stimulirata fibroblaste in ščitita kožo pred prostimi radikali.

Masko nanesite v debelem sloju po celem obrazu, na področje okrog oči, vratu in dekolteja. Pustite da deluje 15-30 minut. 1x na teden prvi mesec. 1x na 2. tedna drugi mesec. Masko odstranite tako, da jo temeljito sperete z vodo. Po maski priporočamo uporabo meso C (vitaminsko kuro) za bleščeč sijaj kože.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje