Trgovina
Vaša košarica

Filorga Sleep Peell, nočna obnavljajoča nega za kožo brez sijaja

Filorga Sleep Peell, nočna obnavljajoča nega za kožo brez sijaja Kozmetika
Filorga Sleep Peell, nočna obnavljajoča nega za kožo brez sijaja
Filorga Sleep&Peell, nočna obnavljajoča nega za kožo brez sijaja z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino.Sleep & peel nočna obnavljajoča nega za..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Filorga
65.22€
Brez DDV: 53.46€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabekoža
Simptom/Problemgube

Filorga Sleep&Peell, nočna obnavljajoča nega za kožo brez sijaja z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino.

Sleep & peel nočna obnavljajoča nega za kožo brez mehkobe in sijaja vrača gladkost in svetlobo koži. Povrnjena sta bleščeč sijaj in lepota. Glavne sestavine: NCTF kompleks in hialuronska kislina. 6 vrst hidroksi kislin (AHA in BHA, skupno 6,4%) različnih molekularnih mas, ki omogočajo postopno in kontrolirano eksfoliacijo epidermisa. Liposomi z inkapsulirano azelainsko in piruvično kislino vlažijo in delujejo antioksidativno. Dva matrikina peptida v kombinaciji z izvlečkom rjave alge in alfa arbutinom omogočata zaščitni in anti-age učinek. Rezultat: koža je občutno bolj gladka, polt pa svetlejša. Povrne se bleščeč sijaj in lepota, pomanjkljivosti postanejo manj vidne. Krema stimulira celično obnovo in preprečuje prezgodnje staranje (cellular renower).

Filorga je prva francoska dermokozmetična linija z anti-age izdelki izdelana v sodelovanju z estetsko medicino. Kar pomeni, da vsak izdelek vsebuje njihovo ekskluzivno formulo (hialuronska kislina + kompleks NCTF s 55-imi aktivnimi sestavinami), ki se načeloma uporablja s kozmetičnimi injekcijami za različne tretmaje. Vsi izdelki iz anti-age linije filorga vsebujejo NCTF® kronosfere - večplastne nanosfere, ki transportirajo hialuronsko kislino velike molekularne mase in NCTF® kompleks s 55 sestavinami za revitalizacijo (vitamini, minerali, aminokisline, koencimi, nukleinske baze) v globlje plasti, kjer jih postopoma sproščajo s svojim raztapljanjem in tako nudijo ciljno in dolgotrajno anti-age delovanje. Hialuronska kislina in NCTF®, ki sta identična s tistima v Filorga estetski mezoterapiji, stimulirata fibroblaste in ščitita kožo pred prostimi radikali.

Vsak dan zvečer na čisto kožo. Če je koža izjemno občutljiva, vsak drug dan zvečer. Ne nanašajte na: vlažno kožo, na področje okrog oči, na odprte poškodbe. Če po nanosu občutite rahlo žarenje, je to znak delovanja aktivnih sestavin. Če pa je žarenje intenzivno, takoj izperite obraz s hladno vodo in prekinite z uporabo izdelka.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje